تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4278
بازدید دیروز : 129339
بازدید هفته : 346765
بازدید ماه : 669046
بازدید کل : 11060801
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : دو شنبه 24 / 12 / 1398

وی در خصوص این‌که آیا سرکه و گلاب خاصیت ضدعفونی‌کننده دارند؟ اظهار کرد: در هیچ مقاله علمی ثابت نشده که سرکه و گلاب اثر ضدعفونی کننده برای این ویروس داشته باشند لذا بهتر است از محلول‌ وایتکس و الکل برای ضدعفونی کردن و گندزدایی سطوح استفاده شود.

این اپیدمیولوژیست ادامه داد: محلول کلیندامایسین برای ضدعفونی‌کنند سطوح مناسب نیست زیرا این محلول ضد باکتری است و هیچ اثری روی ویروس کرونا ندارد و اصلا استفاده از این محلول برای ضدعفونی دست‌ها و سطوح توصیه نمی‌شود.

وی با بیان این مطلب که هر وسیله‌ای که دمای سطح را بالای ۷۰ درجه بتواند برساند مانند اتو، ضد عفونی کننده خواهد بود، تصریح کرد: برای ضدعفونی کردن وسایل شخصی مثل سوئیچ، کلید، موبایل، صفحه کیبورد کامپیوتر و ... می‌توانید از الکل یا وایتکس رقیق شده، استفاده کنید.

این اپیدمیولوژیست در پاسخ به این سوال که برای کنترل ورودی و خروجی های استان چه برنامه ریزی صورت گرفته است؟ بیان کرد: طبق مصوبه ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا، در ورودی‌های استان کرمان به افراد غیربومی به ویژه کسانی که از استان های آلوده به سمت کرمان آمده اند، اجازه ورود داده نخواهد شد اما در مجموع معتقدیم برای ورود و خروج افراد به شهرها باید یک دستوالعمل واحد کشوری تدوین و ابلاغ شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بخش دیگری از صحبت های خود «تب»، «سرفه» و «تنگی سرفه» را از علایم شایع ویروس کرونا دانست و افزود: البته باید به این نکته توجه کرد که همه افراد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ تمام این علائم را ندارند اما تجربه نشان داده است که تنگی نفس (حالت خفگی) از علائم پیشرفته بیماری کووید ۱۹ است و هر زمان علائم تنگی نفس در افراد افزایش یافت حتما باید به پزشک مراجعه کنند البته بحث ایزولاسیون برای همه افرادی که دارای علائم سرماخوردگی هستند، باید رعایت شود.

پیک اپیدمی ویروس کرونا بستگی به رفتار مردم دارد

وی با اشاره به سایر علایم بیماری کرونا ویروس تصریح کرد: برخی اوقات گلو درد می تواند یکی از علائم بیماری کووید ۱۹ باشد اما گوش درد بسیار نادر است. ممکن است بیماری کرونا با سردرد آغاز شود ولی قطعا علائم دیگری به آن اضافه خواهد شد و سردرد به تنهایی علامت کروناویروس نیست. همچنین تهوع اگر همراه با سایر علائم (تب، سرفه، تنگی نفس) باشد، می‌تواند از نشانه های بیماری کووید ۱۹ باشد.

شریفی در خصوص اینکه پیک اپیدمی در شهر کرمان چه زمانی خواهد بود؟ تصریح کرد: پیک اپیدمی ویروس کرونا بستگی به رفتار مردم دارد. اگر مردم اصول بهداشتی را رعایت کنند و کاهش تماس‌های اجتماعی را شاهد باشیم می‌توان گفت که پیک اپیدمی این ویروس تا یک هفته آینده در استان باشد اما اگر مردم مسایل بهداشتی را رعایت نکرده و دید و بازدیدها، حضور در محافل عمومی از جمله بازارها و مراسمات را لغو نکنند پیک اپیدمی تا فروردین‌ماه ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با بیان این مطلب که عفونت در این بیماری کمتر مشاهده شده است، عنوان کرد: حتی سرفه‌های بیماری کووید ۱۹ خشک است، اما اگر افراد علائم همچون تنگی نفس، تب و سرفه خشک را داشتند حتما باید به پایگاه‌های سلامت مشخص شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند.

این استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص استفاده مداوم از خاکشیر بر پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، تصریح کرد: خاکشیر روی این بیماری تاثیری ندارد اما منعی برای مصرف آن نیز وجود ندارد.

برای فریزکردن گوشت، آنها را در پلاستیک‌های جداگانه بگذارید

شریفی درباره نحوه استفاده از گوشت قرمز و مرغ نیز گفت: گوشت قرمز و مرغ نیازی به ضدعفونی ندارند زیرا پخته می‌شوند اما باید توجه کرد که گوشت، مرغ و ماهی حتما باید به خوبی پخته شوند ضمن آنکه توصیه می شود برای فریز کردن گوشت‌ها، آنها را در پلاستیک‌های جداگانه گذاشته تا بقیه مواد غذایی موجود در فریزر را آلوده نکند.

وی درباره استفاده از ویتامین ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن بیان کرد: منعی برای استفاده از قرص های ویتامین دار وجود ندارد اما باید به این نکته توجه داشت که مصرف زیاد قرص‌های ویتامین احتمال مسمومیت در فرد را افزایش می دهد.

شریفی در خصوص اینکه آیا ویروس کرونا از طریق آب منتقل شود؟ اظهار کرد: ویروس کرونا می‌تواند در آب زنده بماند ولی اینکه چه میزان در اپیدمی نقش داشته باشد، مشخص نشده است اما به‌ نظر نمی‌رسد که آب نقش زیادی در گسترش اپیدمی این داشته باشد.

ویروس کرونا زیاد در هوا زنده نمی‌ماند

این اپیدمیولوژیست بیان کرد: انتقال ویروس کرونا از طریق هوا هنوز ثابت نشده است اما گفته می‌شود در هوا حدود ۳ ساعت می‌تواند زنده مانده ولی نمی‌تواند زیاد در هوا معلق باشد و روی سطوح می‌نشیند. گرد و خاکی که روی وسایل می‌نشیند زیاد نگران‌کننده نیست زیرا گرد و خاکی که از بیرون می‌آید مدت‌ها در معرض نور خورشید بوده و ویروس موجود در آن از بین رفته و معمولا ویروس زیاد در هوا زنده نمی‌ماند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در زمینه تاثیر گرمی هوا روی این ویروس اظهار کرد: امیدواریم که این ویروس رفتارش همانند خانواده خودش باشد (مانند ویروس سرماخوردگی، آنفلوانزا و ...) و در فصل گرما از بین برود اما این ویروس هیچ فصل گرمایی را پشت سر نگذاشته است و نمی‌توانیم زیاد بر روی موضوع گرم شدن هوا و در نتیجه از بین رفتن ویروس کرونا امیدوار باشیم، ضمن آنکه تا شروع فصل گرما اگر نکات بهداشتی را رعایت نکنیم، افراد زیادی مبتلا خواهند شد.

ویروس کرونا در همه شهرهای استان در گردش است

شریفی درباره شیوع این بیماری در استان کرمان تاکید کرد: با قاطعیت می‌گویم که ویروس کرونا در همه شهرهای استان در گردش است حتی شهرهایی که ما در آنها نتوانستیم مورد مثبتی را تاکنون پیدا کنیم و ندیدن این ویروس دلیل بر نبودن ویروس در آن منطقه نیست.

وی با تاکید بر اینکه این بیماری و همه بیماری‌های عفونی روند صعودی داشته و هر فرد می‌تواند به دو یا سه نفر دیگر منتقل کند افزود: براساس تجربیات، معمولا بیماری‌های عفونی در چند هفته اول روند افزایشی دارند اما کاهشی شدن ایپدمی آن بیماری به رفتار مردم بستگی دارد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پاسخ به این شایعه که ویروس کرونا در کرمان همه گیر می‌شود و کشته زیادی داده است؟ عنوان کرد: این موضوع بستگی به رفتار امروز جامعه دارد و ما می‌توانیم مشخص کنیم که چقدر این موضوع واقعیت دارد. اگر ما رعایت نکات بهداشتی را نکنیم می‌تواند این ویروس افراد زیادی را مبتلا و باعث مرگ و میری بالایی در استان شود و حتی می‌تواند به جایی برسد که بیمارستان‌های ما جایی برای پذیرش بیمار دیگر نداشته باشند اما اگر مردم رعایت کنند مطمئن باشید مشکل بزرگی در استان نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: در حال حاضر آزمایش تشخیصی ۶۵ نفر در استان کرمان مثبت شده است اما باید توجه داشته باشید که تعداد بسیار زیادی وجود دارند که شناسایی نشده و شناسایی نخواهند شد زیرا این افراد علایم بسیار ضعیفی و شبیه سرماخوردگی دارند اما می‌توانند ناقل این بیماری باشند.

شریفی با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان در استان و کشور تصریح کرد: این افزایش آمار مبتلایان نشان دهنده این است که ما در کنترل عفونت خوب عمل نکرده‌ایم و ویروس در همه شهرهای کشور و استان کرمان در حال گردش است و اگر در شهری مورد مثبت دیده نشده دلیل بر امن بودن آن شهر نیست.

دلیلی برای ترس از ویروس کرونا وجود ندارد

این اپیدمیولوژیست با تاکید بر اینکه رفتار ویروس و رفتار مردم مکمل یکدیگر هستند، بیان کرد: اکنون با دو نوع جمعیت مواجه‌ هستیم. یک جمعیت انسان‌ها و یک جمعیت ویروس های کرونا که هر دو برای بقا در حال جنگ با یکدیگر هستند لذا انسان با رفتارش می‌تواند ویروس را کنترل کند. باید مدنظر داشت که ویروس یک موجود ضعیفی است و در محیط بیرون زیاد زنده نمی‌ماند و اگر چرخه انتقال را بشکنیم، دلیلی برای ترس از این ویروس وجود ندارد.

وی برلزوم شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا تاکید کرد و افزود: اگر توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنیم، زنجیره انتقال این ویروس شکسته خواهد شد بنابراین توصیه می شود به کمپین «در خانه بمانیم» همه بپیوندیم تا بتوانیم این ویروس را شکست دهیم.

شریفی درباره وجود برنج های شمالی و خطر ابتلا به این ویروس از طریق برنج بیان کرد: بار برنج ورودی به استان کرمان از شمال کشور می‌تواند آلوده به ویروس کرونا باشد اما اگر به مدت ۱۰ روز در جایی که هوا معمولی باشد و سرد نباشد، نگهداری شود ویروس از بین خواهد رفت.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پاسخ به این سوال که امنیت روستاها آیا بیشتر است؟ تصریح کرد: باتوجه به اینکه این ویروس در همه‌جا گسترش پیدا کرده است با قطعیت نمی‌توانیم بگوییم که کجا امن است و کجا امن نیست. طبیعتا امنیت روستاها بیشتر از شهرهاست زیرا تراکم جمعیت و ارتباطات در روستاها کمتر است و زندگی مردم در روستاها معمولا در آفتاب می‌باشد اما در همه‌جا باید مسایل بهداشتی را رعایت کرد.

دنیا در ۱۰۰ سال گذشته چنین مشکلی را تجربه نکرده است

شریفی توصیه کرد: هموطنان نباید دچار استرس و وسواس بیش از حد شوند. بار روانی و اثر تخریب آن در جامعه خیلی بیشتر از تخریب خود ویروس کروناست. مسایل بهداشتی را باید رعایت کرد اما وسواس نداشته باشیم و لزومی ندارد که هر ساعت سطوح منزلمان را ضدعفونی کنیم زیرا ویروس کرونا از پنجره وارد خانه نمی‌شود بلکه فرد آلوده از بیرون ویروس را با خود به منزل می‌آورد، بنابراین توصیه می شود درب و پنجره منزل خود را باز بگذارید تا هوا چرخش داشته باشد.

این اپیدمیولوژیست خطاب به مردم تاکید کرد: شرایط را جدی بگیرید و باور کنید دنیا در ۱۰۰ سال گذشته چنین مشکلی را تجربه نکرده است. به‌طور مثال امروز آمریکا به مدت یک ماه پروازهای خود را به اروپا را لغو کرد و این نشان دهنده این است که این معضل، در همه همه دنیا فراگیر و اپیدمی شده است.

وی ادامه داد: آینده این بیماری بستگی به رفتار امروز مردم دارد و اگر همه کمک کنیم و اصول توصیه شده را رعایت کنیم، می‌توانیم بزودی و به راحتی این اپیدمی را کنترل کنیم. باید مدنظر داشت که کشندگی این بیماری در شرایط عادی زیاد نیست اما اگر رعایت نکنیم و کرونا را جدی نگیریم، ویروس به سرعت در شهرها پخش می‌شود و بیمارستان‌ها مملو از بیمار شده و ممکن است به جایی برسیم که بیمارستان‌ها امکان بستری افراد را نداشته باشند و پرسنل بهداشتی به دلیل فشار کار خسته شده و حتی مبتلا به این بیماری شوند در نتیجه نمی‌توانند به مردم خدمت دهند.

کد خبر 492262

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی