تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 93960
بازدید دیروز : 72798
بازدید هفته : 516193
بازدید ماه : 308859
بازدید کل : 11993031
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : پنج شنبه 22 / 12 / 1398

وی ادامه داد: در حال حاضر افراد به این موضوع آگاه هستند که ویروس کرونا از طریق لمس اشیای آلوده و تماس دست با چشم، بینی و دهان وارد بدن می‌شود، اما می‌بینیم که علی رغم این اطلاعات، عادت‌های اشتباه فردی مانع از رعایت بهداشت شده و باعث می‌شود ویروس کرونا همچنان شیوع یابد. 

اویار حسینی اضافه کرد: به طور مثال فردی به هر دلیل ضروری یا غیرضروری در فضای عمومی حاضر می‌شود و در آن فضا با اشیای آلوده تماس پیدا می‌کند، اگر بعد از بازگشت به خانه، از روی عادت لباس آلوده به ویروس را بر روی صندلی بگذارد و سپس فرد دیگری از اعضای خانواده با آن لباس تماس پیدا کند می‌دانیم که ویروس منتقل می‌شود. آن فرد هیچگاه به این موضوع فکر نمی‌کند که لباسش توانسته انتقال دهنده ویروس باشد. 

این مشاور خانواده در ادامه به دیگر عادات اشتباهی که موجب انتقال ویروس کرونا می‌شود اشاره کرد و افزود: ممکن است فردی که برای بنزین زدن به پمپ بنزین مراجعه می‌کند تنها به این موضوع توجه کند که پس از استفاده از دستگاه دست خود را به چشم، گوش و بینی خود نمی‌زند. شاید فرد در آن زمان دست خود را به صورتش نزند و پس از چند ساعت دست های آلوده خود را بشوید اما باید توجه کرد که در آن زمان ویروس از طریق دست به فرمان منتقل شده و در زمان بعد که فرد از خودرو استفاده می‌کند ممکن است بعد از لمس فرمان آلوده، دست خود را به صورتش بزند و از این طریق ویروس وارد بدنش شود. 

اویار حسینی افزود: برخی افراد نیز هستند که علی رغم استفاده از دستکش در فضای عمومی با همان دستکشی که ممکن است آلوده به ویروس کرونا باشد دست خود را به دهانشان می‌زنند. در واقع علی رغم آموزش‌های داده شده، عادت‌های رفتاری باعث می‌شود افراد بدون فکر کردن و به طور اتوماتیک‌وار این عادات اشتباه را طی روز تکرار کنند.

به گفته وی، عادت های اشتباه بهداشت فردی در بسیاری از مواقع ریشه در بی‌نظمی شخصیتی دارد. به عبارت دیگر افرادی که در زندگی نظم خاصی نداشته و از ابتدا عادت به رعایت نکات بهداشت فردی هنگام غذا خوردن، خروج و ورود به منزل و ... نداشته‌اند، به نوعی باری به هرجهت زندگی می‌کنند. 

این مشاور خانواده با تاکید بر اینکه ویروس کرونا فرصت بسیار مناسبی برای شکستن عادت های اشتباه فردی است، تصریح کرد: ویروس کرونا می‌تواند فرصتی باشد تا افراد بازنگری درستی بر روی عادت های بهداشتی خود داشته باشند. 

وی در پاسخ به این سوال که مردم در مواجهه با افرادی که نکات بهداشتی را رعایت نمی‌کنند باید چه واکنشی نشان دهند، پیشنهاد کرد که برای ترک عادت های اشتباه می‌توان کمپین‌های ارزیابی عادت‌های اشتباه فردی راه اندازی کرد و بر اساس آن کلیپ‌های طنز آموزشی را برای ترک عادت‌های اشتباه نمایش داد.

اویار حسینی در ادامه این بحث افزود: در طنز، نقد ظریفی وجود دارد و باعث می‌شود افراد به رفتارهای خود فکر کنند. لذا تماشای اینگونه کلیپ‌ها باعث می‌شود افراد با روحیه شرکت در چالش‌های اجتماعی که دارند نکات بهداشتی را به یکدیگر تذکر دهند. تذکر مستقیم نوعی ترور شخصیتی است، اما با نمایش این کلیپ‌ها به نوعی همنوایی اجتماعی شکل می‌گیرد و میزان همکاری مردم افزایش می‌یابد.

کد خبر 491829

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی