۱٫ گسترش دامنه و شمول فعالیتهای فرهنگی. ۲٫ افزایش محصولات فرهنگی تأثیرگذار بر جامعه و جوانان. ۳٫ ایجاد راههای مشروع برای ارضاء نیازهای مردم. ۴٫ استفاده از دیپلماسی عمومی. ۵٫ استفاده از راهبردهای ویژه در مورد اقوام و اقلیتها: اقلیتهای جامعه اغلب به سبب داشتن احساس نابرابری، مستعد مخالفتورزی علیه نظام حاكم هستند و دشمنان […]
۱٫ گسترش دامنه و شمول فعالیتهای فرهنگی.
۲٫ افزایش محصولات فرهنگی تأثیرگذار بر جامعه و جوانان.
۳٫ ایجاد راههای مشروع برای ارضاء نیازهای مردم.
۴٫ استفاده از دیپلماسی عمومی.
۵٫ استفاده از راهبردهای ویژه در مورد اقوام و اقلیتها: اقلیتهای جامعه اغلب به سبب داشتن احساس نابرابری، مستعد مخالفتورزی علیه نظام حاكم هستند و دشمنان فرامنطقه ای یكی از میدان های فعالیت خود را در كشورهایی كه دارای تنوع قومیت هاست، قرار می دهند. اما زمانی كه نظام مستقر با انجام راهبردهای مناسب در مناطق محروم و دور از مركز و اختصاص بودجه های لازم در قالب طرح های توسعه همه جانبه خصوصا طرح های اشتغال زا و به كارگیری مدیریت های توانمند در این مناطق و با روحیه جهادی و بسیجی مشغول خدمت به مردم شدند، می توانند آن احساس را كم كنند یا از میان بردارند.
۶٫ عملیات روانی متقابل: در مقابله با جنگ نرم نبایستی منفعلانه عمل كرد. عاملان تهدید نرم از انواع تبلیغات، فنون مجاب سازی روش های نفوذ اجتماعی و عملیات روانی به منزله روش های تغییر نگرش ها، باورها و ارزش های جامعه هدف استفاده می كنند. انجام تبلیغات هوشمندانه، سریع با قدرت منطق و اندیشه و احاطه ذهنی بر مخاطبان جنگ نرم می تواند یكی از روشهای مقابله باشد.
۷٫ آگاهی بخشی عمومی.
نظرات شما عزیزان: