۵۰ درصد مرگ‌های زودرس به علت بیماری‌های قلبی و عروقی رخ می‌دهد
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5475
بازدید دیروز : 223
بازدید هفته : 5698
بازدید ماه : 36209
بازدید کل : 10427964
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 8 / 11 / 1398

به گزارش وزارت بهداشت،  رضا ملک زاده روز سه شنبه در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور بیان کرد: امید به زندگی در کشور افزایش پیدا کرده و در این زمینه از کشورهای منطقه جلوتر هستیم،  اما جا دارد این موضوع ارتقای بیشتری پیدا کند. در سال‌های بعداز انقلاب اسلامی، بیماری‌های واگیر، مرگ و میر مادران و نوزادان، مشکلات تغذیه‌ای و بیماری‌های غیرواگیر روند کاهشی داشته، اما سرطان‌ها در ایران روبه افزایش است که دلیل آن را می‌توان به افزایش طول عمر ایرانیان و وجود ریسک فاکتورهایی مانند مصرف تریاک و سیگار مربوط کرد.

وی ادامه داد: بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور ما کاهش پیدا کرده و در این زمینه در منطقه شرایط بهتری داریم، اما از نظر جهانی وضعیت خوبی نداریم. بیماری‌های قلبی و عروقی عامل بیش از ۵۰ درصد از مرگ های زودرس است که تا ۸۰ درصد می‌توان از آن پیشگیری کرد. دانشگاه‌های علوم پزشکی باید همت کنند تا بتوانیم این مرگ‌های زودرس را کاهش داده و امید به زندگی را به بیش از ۸۰ سال افزایش دهیم.

در ۲۵ سال آینده ۲۵ درصد ایرانیان دیابت خواهند داشت

معاون وزیر بهداشت گفت: اگر با همین روند پیش برویم، بر اساس پیش بینی‌ها در ۲۵ سال آینده ۲۵ درصد ایرانیان دیابت خواهند داشت و این موضوع نظام سلامت را دچار مشکل می‌کند.  برای برون رفت از این بحران، باید برنامه ریزی کنیم و این برنامه ریزی‌ها بر پایه پژوهش به بار می‌نشیند. راهکار مشکل، تاسیس مراکز درمانی نیست، بلکه اصلی‌ترین راهکار، روش‌های پیشگیری مبتنی بر تحقیق و پژوهش است.

ملک زاده افزود: فشارخون، اعتیاد، اختلالات و بیماری‌های روانی و سکته‌های قلبی و مغزی از مهمترین گرفتاری‌های نظام سلامت است.  سالانه ۳۸۰ هزار مرگ در کشور رخ می‌دهد که ۳۱۳ هزار مرگ به بیماری‌های غیرواگیر منتسب و ۴۳ درصد از این مرگ‌ها به سکته‌های قلبی و مغری مربوط است.

وی بیان کرد: بیماری‌های غیرواگیر علت بیش از ۸۰ درصد از مرگ  و ناتوانی در کشور هستند.  این یک رسالت ملی برای تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است که در زمینه بیماری‌های غیرواگیر کار کنند.

هزار و ۲۱۰ شرکت دانش بنیان سلامت داریم

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اظهار کرد: در حال حاضر هزار و ۲۱۰ شرکت دانش بنیان سلامت مستقر در مراکز رشد داریم و موفق به راه اندازی  و تجهیز اتاق تمیز به تعداد کافی برای تولید تجهیزات پزشکی و فناوری‌های دارویی شده‌ایم که دانشگاه‌ها باید برای بهره وری بهتر از این اتاق‌های تمیز برنامه ریزی کنند.

پژوهش یک ضرورت دائمی است

معاون وزیر بهداشت گفت: پژوهش یک تجمل نیست که فقط در مواقعی قابلیت اجرا داشته باشد که منابع مالی به حد کافی موجود باشد. پژوهش یک ضرورت دائمی است و هیچ گاه ضرورت آن را در زمان‌های سخت با منابع مالی محدود، کمتر از زمان‌هایی نیست که منابع مالی کافی و به راحتی در دسترس است. درخواستم این است که در برنامه و بودجه برای پژوهش اولویت ویژه‌ای در نظر گرفته شود.

وی افزود: بر اساس تعریف سازمان جهانی بهداشت، پژوهش در سلامت عبارت است از درک صحیح چالش‌های موجود در سلامت و تدوین راهکارهای مناسب برای برخورد با آنها.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درباره وضعیت تعداد مقالات، رتبه مقالات و مستندات علمی در بانک اطلاعاتی اسکوپوس اظهار کرد: ایران در سال ۲۰۱۹ میلادی، تعداد ۵۵ هزار و ۶۷۹ استناد از مقالات خود در بانک اطلاعاتی اسکوپوس کسب کرده است. ایران در تولید علم در سال ۲۰۱۹ رتبه ۱۵ را به دست آورد.  همچنین رتبه ۱۴ جهانی و اول منطقه را در دریافت تعداد استنادات به مقالات به دست آورده‌ایم.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی