تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 111055
بازدید دیروز : 63316
بازدید هفته : 324203
بازدید ماه : 646484
بازدید کل : 11038239
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 17 / 10 / 1396

Gilled-African-lungfish-Protopterus-amphibius3-w700

ماهی های لانگ فیش مانند انواع  مارماهی ها بدن کشیده ای دارند با باله هایی تار مانند در نزدیک سر  و باله های لگنی که برای شنا کردن و خزیدن در کف دریا از آن ها استفاده می کند. این ماهی معمولا در آب های کم عمقی مانند مرداب ها یا لجن زارها زندگی می کند اما گونه هایی از آن ها در رودخانه ها نیز یافت می شوند.

این ماهی در صورتی که به آب دسترسی داشته باشد همانند یک ماهی معمولی رفتار می کند بدین صورت که در آب شنا کرده و از ماهی های کوچک و سخت پوستان کف آبگیرها و رودخانه ها تغذیه می کند. اما در دوران خشکسالی که آب در دسترس وی قرار ندارد، لانگ فیش در درون گل و لای خود را پنهان می کند و با بلعیدن گل و لای و دفع آن از طریق آبشش ها به اعماق زمین می رود. وقتی که به یک عمق مطمئن و راحت رسید همانجا مانده و با ماده ی لزجی که از پوستش ترشح می شود یک ساختار پیله ای شکل دور بدن او تشکیل می شود که بعد از مدتی سفت می گردد و تنها دهان ماهی برای تنفس بیرون از این پوشش باقی می ماند. در این دوران ماهی لانگ فیش به شدت متابولیسم بدن خود را پایین آورده و برای زنده ماندن از بافت های ماهیچه ای انتهای دم خود تغذیه می کند.

pf-mal-1-w700

بعد از این که بارندگی آغاز شده و آب به محل زندگی این ماهی باز می گردد، گل و لای کاملا نرم شده و این ماهی با حرکات مارپیچی و  وول خوردن از پناهگاه خود خارج شده و به سطح زمین می آید. برخی منابع ادعا کرده اند که این ماهی می تواند تا ۴ سال را در زیر زمین خشک زنده بماند.

Protopterus aethiopicus-w700

ماهی های لانگ فیش تنها در آفریقا، آمریکای جنوبی و استرالیا یافت می شوند. در آفریقا معمولاً بومیان با کندن زمین در مناطقی که قبلا در آن آب جمع شده است این ماهی را از اعماق خاک بیرون کشیده و به عنوان یکی از منابع غذایی مورد استفاده قرار می دهند. این ماهی مزه ی بسیار تندی داشته و هر کسی مزه ی آن را دوست ندارد.

 
منبع: amusingplanet



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: عجایب خلقت
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی