۱۰ نشانه ارتباط سالم در خانواده ۸ (پذیرش بی قید و شرط همسر ۱)
نشانه های رابطه ماندگار
در این مطلب عوامل و نشانههایی را به شما میگوییم که با آنها میتوانید پیش بینی کنید با طرف مقابلتان زندگی شاد و ماندگاری خواهید داشت یا خیر. البته یادآوری میکنیم که لازم نیست تمام این نشانهها را داشته باشید تا به این نتیجه برسید که رابطهی شما همیشگی است.
بسیاری از رابطه ها بصورتی یکسـان آغـاز مـی شـونـــد: مـرد و زن نـسـبت به هر کلمه ای که ابراز می دارنــد، هر نـفسی که می کشند و هر حرکتی که انجام می دهـند، وفـادار و پایبندنـد.
همه چـیـز در ابـتـدای هـر رابـطـه جـدی بسیار دلپسند و خوب است، اما از کجا میتوان فهمید که این شرایط بعد از سه ماه باز بـه همین صـورت تداوم خواهد یافت یا خیر؟ چطور متوجه می شـوید که همسرتان برای شما مناسب است؟
آیا او به شما علاقمندیش را خواهـد گفت، آیـا او عـلاقمندیش را به شما نشان خواهـد داد یـا فقط به دیگران خواهد گفت که میخواهد شما در زندگیش باشید؟
نشانه های داشتن رابطه ماندگار و سالم
در ابتدای رابطه همه آدمها فکر میکنند رابطهشان همیشگی خواهد بود. زندگی واقعی متاسفانه یا خوشبختانه در گذشت زمان همه چیز را در جای خودش قرار خواهد داد.
اما راههایی وجود دارد که بتوانید بفهمید آیا رابطهی شما ماندگار خواهد بود یا نه. در ادامه نشانه هایی که میگویند رابطه تان ماندگار خواهد بود را براتان توضیح میدهیم.
1. داشتن موقعیت اجتماعی و خانوادگی یکسان
در شروع یک رابطه این تفاوتها معمولا نادیده گرفته میشوند زیرا گرم ِ عشق و عاشقی هستیم و متوجه تناقضات و ناهمجوریها نمیشویم. اما به این واقعیت فکر کنید که طرف مقابل شما در خانوادهای کاملا متفاوت با خانوادهی شما بزرگ شده یا حتی در مورد جزئیترین مسائل زندگی نیز نگرش متفاوتی با شما دارد و به همین علت همدیگر را خوب درک نمیکنید. البته کسانی که میخواهند با هم باشند باید یاد بگیرند که چطور از همدیگر چیزهایی یاد بگیرند و با هم سازش و هماهنگی ایجاد کنند اما خیلی بهتر است که از لحاظ خانوادگی و اجتماعی تا حدودی مشابه باشید.
2. شوخیها و بذله گوییهایتان مشابهاند
اگر بدانید شوخیهای همسر تان معمولا در چه موردی است و او نیز عاشق شوخیها و بذله گوییهای شما باشد جالب نیست؟ گاهی حس شوخ طبعی کمک بسیار زیادی به یک زندگی خانوادگی سالم میکند. بنابراین اگر از این جهت تشابهات زیادی با طرف مقابلتان دارید پس به احتمال 90 درصد زندگی شاد و موفقی با هم خواهید داشت.
3. یکسان و هماهنگ بودن شیوه تربیتی کودکان
وقتی یک زوج تصمیم میگیرند بچه دار شوند یعنی رابطهشان به یک ثبات رسیده است. اما اینجا ممکن است مشکلات پنهانی وجود داشته باشد؛ مثلا شاید شما فکر کنید یک بچه کافیست اما همسرتان اصرار داشته باشد که دو فرزند داشته باشید یا ممکن است در مورد شیوههای تربیتی بچهها اختلاف نظر داشته باشید. بهتر است قبل از جدی شدن رابطهتان در این مورد گفتگو کنید تا بدانید بعدا چه باید بکنید.
4. عقایدتان در مورد مسائل مالی و اقتصادی یکسان است
آنهایی که عادت نکردهاند برنامهای برای دخل و خرج خود داشته باشند خیلی به سختی میتوانند زبان مشترکی با آنهایی پیدا کنند که هر خریدشان را با برنامه و تفکر انجام میدهند. موضوع مالی و اقتصادی مسئلهی بسیار حساس و ظریفی است و به همین دلیل بهتر است با کسی زندگی کنید که نگرشش در این مورد با شما همسو باشد، در غیر اینصورت مسائل مالی، موضوع بیشتر جر و بحثهایتان خواهد بود.
5. در مورد کارهای خانه هم عقیده هستید
برای اینکه در موقعیتی قرار نگیرید که زندگیتان به علت وظایف تقسیم نشده به جهنم تبدیل شود بهتر است پیش از ازدواج به طور واضح در این مورد گفتگو کنید. اگر یک کمال گرا هستید که محیط زندگی و همهی وسایلتان را منظم و مرتب نگه میدارید اما همسرتان برای پیدا کردن لباسها یا وسایلش در کمد و اتاقش همیشه مشکل دارد، پس باید در مورد ادامهی این رابطه جدیتر فکر کنید. آیا میتوانید دعواهای پایان ناپذیر در مورد شلوغی و بهم ریختگی خانه را تاب بیاورید؟
6. درمورد رابطه جنسی و زناشویی عقاید مشترک دارید
این دیگر ساده و مشخص است و نیازی به توضیح ندارد؛ بهتر است مدتی صبر کنید تا سرخوشیهای عاشقی از حرارت بیفتد و سپس ببینید تمایلات و نگاهتان در مورد مسائل جنسی چقدر با هم جور است.
7. الویتهای یکسانی در زندگی دارید
خیلی سخت است که دو نفر با الویتهای متفاوت با هم زندگی کنند. اگر همسر شما دوست داشته باشد بیشتر وقت خود را در موسسههای خیریه و ... بگذراند و مسافرت یا گردش الویتی برایش نداشته باشد اما شما ترجیح بدهید از وقت آزاد خود برای تفریح و استراحت استفاده کنید به مشکلاتی برخواهید خورد که به نفع رابطهتان نیست. این موضوعی است که پیش از جدی شدن رابطه باید حتما آن را بررسی کنید.
8. هر دوی شما آماده یک آیندهی مشترکید
اگر شما برای شروع زندگی مشترک و تشکیل خانواده آمادهاید اما طرف مقابلتان این زمان را به تاخیر میاندازد و بحث ازدواج را پیش نمیکشد، احتمالا باید منتظر شرایط ناامید کنندهای باشید. در شروع یک رابطه بهتر است نگاه دقیقتری به طرف مقابل خود داشته باشید و ببینید آیا الویتها و ارزشهای مشترکی با شما دارد، آیا همان چیزهایی را میخواهد که شما میخواهید؟ اگر جواب مثبت است پس میتوانید بدون تردید و دلهره رابطه را شروع کنید.
9. وقتی با هم هستید به هم ابراز علاقه میکنید و از با هم بودن لذت میبرید
وقتی مدتها از شروع رابطهتان میگذرد ممکن است فکر کنید دچار یکنواختی شدهاید بنابراین خیلی مهم است که برای توجه و ابراز علاقه به همدیگر بیشتر وقت بگذارید. مثلا با هم به سینما بروید، یک شام دو نفرهی عاشقانه بخورید یا به یک پیاده روی فرحبخش عصرانه بروید، هر فعالیتی که هر دوی شما را شاد و راضی کند خوب است.
10. سعی نمیکنید یکدیگر را تغییر دهید
این توصیه مخصوصا برای آنهایی است که در شروع آشنایی و رابطه فکر میکنند: «من از این ویژگی او خوشم نمیآید اما میتوانم تغییرش دهم!» نمیتوانید! شاید بتوانید تشویقش کنید که تا حدودی تغییر کند اما اگر چیزی هست که واقعا دوست ندارید و فکر میکنید بعدا خواهید توانست تغییرش دهید سخت در اشتباهید، این رابطه را اصلا شروع نکنید! چه احساسی خواهید داشت اگر یک نفر دیگر تلاش کند شما را به یک آدم دیگر تبدیل کند؟
نظرات شما عزیزان: