روش های انتخاب معلم خصوصی مناسب
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3133
بازدید دیروز : 6554
بازدید هفته : 3133
بازدید ماه : 507992
بازدید کل : 12192164
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : جمعه 13 / 6 / 1399

روش های انتخاب معلم خصوصی مناسب

معلم خصوصی,انتخاب معلم خصوصی مناسب,راهنمای انتخاب معلم خصوصی

در بین منابع زیادی به دنبال معلم خصوصی بگردید

 

اگر می‌خواهید فرزندتان را به صورت خصوصی و تنها به دست کسی بسپارید، ‌باید خیالتان از بابت همه چیز راحت باشد. در مقاله زیر 7 گام برای انتخاب معلم خصوصی مناسب را جمع آوری نموده ایم.

1- از منابع مختلف کمک بگیرید
اول از همه سعی کنید در بین منابع زیادی به دنبال معلم خصوصی بگردید. هر چه منابع بیشتری داشته باشید، ‌شانس این که در بین افراد معرفی‌شده، یک فرد مناسب پیدا کنید، ‌بالاتر است. ‌در این مرحله باید وقت بیشتری بگذارید. استخدام یک معلم خصوصی نامناسب، ‌می‌تواند بعدا وقت بیشتری بگیرد،‌ تازه آن وقت مجبورید تمام این مراحل را دوباره طی کنید،‌ آن هم در شرایطی که فرزندتان یک تجربه بد از داشتن معلم خصوصی در ذهن خود دارد و کنار آمدن با معلم خصوصی جدید می‌تواند سخت‌تر و وقت‌گیرتر هم باشد. البته، همیشه احتمال این که فردی که انتخاب کرده‌اید،‌ مناسب شما نباشد،‌ وجود دارد.


2-بدانید چه انتظاری دارید
قبل از این که بخواهید دست به انتخاب بزنید،‌ روی یک کاغذ سفید،‌ لیستی از انتظاراتی که از معلم خصوصی خود دارید را بنویسید. این برگه به شما کمک می‌کند گزینه‌های نامناسب را خیلی سریع حذف کنید.


3- مکالمه تلفنی اولیه داشته باشید
در اولین مکالمه تلفنی،‌ سعی کنید چند سوال کلی و مهم را بپرسید و تنها اگر به نظرتان مناسب رسید، ‌سراغ باقی سوال‌ها و شرایط بروید. مثلا می‌توانید در اولین تماس به این موارد اشاره کنید:
اجازه بدهید به طور خلاصه در مورد موقعیت فعلی خودش توضیح بدهد.
در مورد سوابق کاری و تحصیلات مرتبط از او سوال بپرسید.
از او اسامی و شماره تلفن کارفرمایان قبلی‌اش را بگیرید.
به احساستان توجه کنید. خیلی مهم است که اصلا نسبت به او احساس خوبی داشته باشید.

4- سراغ سوال‌های مهم‌تر بروید:
اگر احساس خوبی داشتید یا دست‌کم،‌ دیدید که ممکن است گزینه خوبی باشد، می‌توانید سوال‌های بیشتری از او بپرسید، به عنوان مثال:
آیا شرایط فعلی او برای کار کردن ثابت است؟ یا مثلا 2 ماه دیگر شرایط عوض می‌شود؟
تا چه زمانی می‌خواهد به این کار ادامه بدهد؟
به چه دلیلی به این که معلم خصوصی بشود علاقه پیدا کرده است؟ اگر اصلا علاقه‌ای به این کار دارد!


نظر او را در مورد نحوه آموزش انضباط به کودکان بپرسید. به او فرصت بدهید کامل توضیح بدهد که در موقعیت‌های احتمالی، با فرزندتان چه رفتاری خواهد داشت. مثلا اگر فرزندتان کاری که از او خواسته را انجام ندهد،‌ لجبازی کند، قهر کند، ‌.... یا هر رفتاری که در فرزند خود سراغ دارید، ‌او چه واکنشی خواهد داشت. (البته این پاسخ اصلا سندی بر این نیست که دقیقا همین کار را انجام خواهد داد، ‌اما نشان می‌دهد که چه نگرشی دارد)


نظرش را در مورد نوع رفتار با کودک بپرسید.
نظرش را در مورد آموزش‌ بپرسید و ببینید چه رویکردی دارد.
در مورد وضعیت جسمانی‌اش سوال کنید. آیا مشکل یا بیماری جسمانی ندارد که روی کارش تاثیر بگذارد؟
ببینید آیا سیگار می‌کشد، ‌یا از هر ماده دیگری یا داروی خاصی استفاده نمی‌کند؟
آیا سابقه کیفری داشته؟ چه سابقه‌ای؟


کجا زندگی می‌کند و اگرقرار است در منزل شما تدریس کند، چه‌طور قرار است که خودش را به خانه شما برساند؟
بعضی از فعالیت‌های متنوعی که در حین تدریس با کودکان انجام می‌دهد را از او بپرسید. به یک اسم کلی،‌ مثلا بازی،‌ بسنده نکنید. از او بخواهید جزیی توضیح بدهد.
نظرش را در مورد کتاب‌های کمک آموزشی، تکالیف سنگین، تکالیف اینترنتی و .... بپرسید. یادتان باشد در این مرحله دارید در مورد او اطلاعات جمع می‌کنید و نگرش او را جویا می‌شوید،‌ پس به او نگویید شما چه انتظاری دارید. فقط ببینید نظر او چیست و چه‌قدر با نظر شما هماهنگ است.


ساعت‌های کار در روز و هفته را با او چک کنید.
در مورد دستمزدی که انتظار دارد از او سوال بپرسید. با چه دستمزدی راضی است کار کند؟

 

معلم خصوصی,انتخاب معلم خصوصی مناسب,راهنمای انتخاب معلم خصوصی

به واکنش کودک بعد از ملاقات با معلم خصوصی اش دقت کنید


5- قرار ملاقات حضوری بگذارید
اگر در مجموع احساس خوبی داشتید و ویژگی‌های او را به معلم خصوصی که در ذهن دارید نزدیک می‌بینید،‌ از او بخواهید که برای یک ملاقات حضوری به منزل شما بیاید. این که چه لباسی پوشیده است،‌ چه‌قدر مطمئن و آرام یا دستپاچه است،‌ چه لحنی در گفتار دارد، تماس چشمی که برقرار می‌کند.... همه و همه، می‌تواند به شما نشان بدهد که این فرد چه‌قدر برای تدریس به فرزند شما و وارد شدن به حریم زندگی شما مناسب است.


در این ملاقات، یک بار دیگر سوال‌های قبلی را مرور کنید و مطمئن شوید که دوباره همان جواب‌ها را می‌دهد. بد نیست که یادداشت‌هایی جزیی با خود داشته باشید.

6- واکنش کودک را ببینید
اگر از همه این مراحل به خوبی گذشتید، اجازه بدهید کودکتان با معلم خصوصی احتمالی آینده خود ملاقات کند. به واکنش کودک نسبت به او دقت کنید. ببینید معلم خصوصی مورد نظر شما، چه‌‌طور به او نزدیک می‌شود. مهم است که آ‌ن‌ها بتوانند دست‌کم تا حدی با هم راه بیایند! بهتر است شما مداخله نکنید.


7- به جمع‌آوری اطلاعات مطمئن بپردازید
اگر او را مناسب می‌بینید، وقتش رسیده که مطمئن شوید. سوابق او را چک کنید. اعتبار ضامن‌هایش را چک کنید و با کارفرمایان قبلی صحبت کنید. ببینید نظر آن‌ها چیست و آیا راضی بوده‌اند یا نه. البته، باز هم کلی‌گویی بی‌فایده خواهد بود. ممکن است آن‌ها از سبک لباس پوشیدن او ناراضی بوده باشند،‌در حالی که شما می‌خواهید او به کودکتان زبان انگلیسی درس بدهد! بنابراین،‌ دقیقا بدانید که دارید در مورد چه چیزی صحبت می‌کنید. ببینید چه‌قدر وی برایشان قابل اعتماد بوده است؟ آیا روی حرف و قولش می‌توان حساب کرد؟ رفتارش با کودکان چه‌طور است؟ آیا بچه‌ها او را دوست داشته‌اند؟ ‌چرا به کارش در آن‌جا ادامه نداده است؟ و در نهایت،‌ آیا آن‌ها حاضرند یک بار دیگر او را استخدام کنند؟

 

منبع: ninisite.com

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: روانشناسی وفرآن
برچسب‌ها: روانشناسی وفرآن
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی