کابوس ترامپ تکمیل شد؛ بایدن جلو افتاد
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 17463
بازدید دیروز : 344
بازدید هفته : 18322
بازدید ماه : 71600
بازدید کل : 10463355
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : چهار شنبه 12 / 3 / 1399

به گزارش تیترشهرنظرسنجی جدید واشنگتن پست و شبکه خبری ای بی سی نیوز که نتایج آن در روزنامه واشنگتن پست منتشر شده است، نشان می دهد که آمریکایی ها نحوه مدیریت همه گیری کرونا را در دولت ترامپ منفی ارزیابی می کنند. این نتایج در حالی منتشر شده که بحران کرونا همچنان آینده انتخاب دوباره ترامپ در نوامبر (آبان) آینده را تحت الشعاع قرار داده است و اکنون به نظر می رسد جو بایدن آشکارا در سطح ملی نسبت به ترامپ برتری دارد.

پیشتر نیز نتایج نظرسنجی ها فاکس نیوز نشان داده بود که جو بایدن حمایت بیشتری را نسبت به ترامپ کسب کرده است.

براساس نظرسنجی جدید واشنگتن پست و ای بی سی نیوز، بایدن با کسب ۵۴ درصد آرا در میان رای دهندگان واجد شرایط در سطح ملی از ترامپ با کسب ۴۳ درصدی پیشی گرفت.

در نظرسنجی دو ماه قبل نیز بایدن ۴۹ درصد و ترامپ ۴۷ درصد آرا را کسب کرده بود که این ارقام در بین همه رای دهندگان بزرگسال آمریکایی اختلافی ۱۳ درصدی داشت و بایدن با کسب ۵۳ درصد آرا در مقابل ترامپ با احراز ۴۰ درصد آرا از او جلو افتاد.

به نوشته واشنگتن پست، به طور کلی  مردم آمریکا  ارزیابی ضد و نقیضی را درباره ترامپ و بایدن ارائه دادند و هرچند بایدن نامزد دموکرات ها به طور کلی در نظرسنجی جدید نسبت به پاییز گذشته محبوبیت خود را تا  حدی از دست داده است دستکم در چند ویژگی شخصی بهتر از ترامپ قلمداد می شود.

در عین حال حامیان ترامپ در مقایسه با پاییز گذشته اشتیاق و تعهد بیشتری نسبت به رای دادن به وی در مقایسه با حامیان کنونی بایدن دارند.

براساس ارزیابی واشنگتن پست، با توجه به تغییرات سریع از جمله در رابطه با فاصله داشتن با مهار کرونا، چشم انداز اقتصادی متزلزل آمریکایی همزمان با بازگشایی برخی مشاغل و خشونتی که برخی از شهرهای آمریکا را در بر گرفته است، این نتایج مربوط به شرایط کنونی است.   اما نمی تواند به ویژه با توجه به اختلافات در آرای عمومی و نتایج کالج انتخاباتی همان طوری که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ میلادی نیز مشاهده شد، نتایج سیاسی انتخابات نوامبر را پیش بینی کند.

در بین حامیان ترامپ ۸۴ درصد گفتند قطعا به او در انتخابات پیش رو رای می دهند. در مقایسه ۶۸ درصد گفتند که به طور قطعی به بایدن رای می دهند. در بین حامیان ترامپ، ۸۷ درصد گفتند که به حمایت از او اشتیاق دارند و ۶۴ درصد گفتند «بسیار علاقه مند» به رای دادن به ترامپ هستند. در بین حامیان بایدن ۷۴ درصد گفتند مشتاق حمایت از او و فقط ۳۱ درصد گفتند که «بسیار مشتاق» حمایت از او هستند.

در رابطه با برگزاری انتخابات از طریق پست الکترونیک ۸۷ درصد از دموکرات ها و ۶۷ درصد از افراد مستقل از این شیوه حمایت کردند ولی ۶۱ درصد جمهوریخواهان با چنین تغییری در رویه انتخابات مخالفت کردند.

حمایت قوی تر از ترامپ در نظرسنجی های ماه مارس (فروردین) تا حدی به دلیل جایگاه قوی تر او در بین گروه های با گرایشات دموکراتیک، رای دهندگانی در ایالت های تاثیرگذار و زنان بود که اکنون این حمایت به دلیل کاهش محبوبیت کلی او و نیز کاهش محبوبیتش به دلیل نحوه مدیریت بحران کرونا کاهش یافته است. برای مثال محبوبیت ترامپ در کنترل ویروس کرونا نزد زنان در ماه مارس ۴۸ درصد بود که اکنون به ۳۹ درصد کاهش یافته است.

در خصوص مدیریت اقتصادی به نظر می رسد که همچنان نگاه به عملکرد ترامپ مثبت است و ۵۲ درصد آمریکایی مدیریت اقتصادی ترامپ را قبول دارند و ۴۴ درصد مخالف آن هستند. اما این رقم نیز نسبت به نظرسنجی ماه مارس کاهش نشان می دهد و اختلاف این دو رقم در نظرسنجی ماه مارس ۱۹ نقطه ای بود.

در بین لاتین تبارها که رای آنها برای پیروزی دموکرات ها مهم است، بایدن در شرایط فعلی در مقایسه با هیلاری کلینتون نامزد وقت دموکراتها درانتخابات ۲۰۱۶ محبوبیت کمتری دارد.

اما از نظر شخصیت و خلق و خوی به عنوان رئیس جمهوری و تیزهوشی برای ریاست جمهوری، بایدن در وضعیت بهتری نسبت به ترامپ قرار دارد.

اما درباره رهبر قوی تر بودن ۵۰ درصد به ترامپ رای دادند و ۴۹ درصد با این نظر درباره ترامپ مخالفت کردند. در رابطه با بایدن ۴۳ درصد او را رهبری قوی قلمداد می کنند و ۴۹ درصد نظر منفی دارند.

نظرسنجی واشنگتن پست و ای بی سی نیوز در فاصله زمانی بین ۲۵ تا ۲۸ ماه می (۵ تا ۸ خرداد) از بین ۱۰۰۱ نفر از بزرگسالان آمریکایی که به طور تصادفی تماس تلفنی با آنها برقرار شد و با ضریب خطای مثبت ومنفی ۳.۵ درصد انجام شد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای تعیین رئیس جمهور جدید و معاون او سوم نوامبر ۲۰۲۰ برابر با ۱۳ آبان ۹۹ برگزار می شود.

منبع:ایرنا
 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی