درمان سرطان؛ از شیمی درمانی تا ایمونوسل تراپی
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2099
بازدید دیروز : 8958
بازدید هفته : 344914
بازدید ماه : 2099
بازدید کل : 11058950
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 9 / 12 / 1398

ایمونوسل تراپی زیر مجموعه علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی است که در آینده نه چندان دور خدمات ارزنده ای به بیماران صعب العلاج ارائه خواهد کرد.
دکتر امیرعلی حمیدیه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: تا کنون ۲ محصول در این زمینه تاییدیه لازم را در سطح بین‌المللی دریافت کرده و وارد فاز بالینی شدند. اولین محصول این حوزه در سال ۲۰۱۷ تاییدیه خود را در آمریکا کسب کرد و محصول بعدی ۲۰۱۹ هم در کشورهای اروپایی، آمریکا و چین با اخذ مجوز وارد عرصه درمان شده است.
وی با اشاره به اینکه این روش با استفاده از دست ورزی های داخل سلولی برخی سرطان های صعب العلاج را درمان پذیر کرده است، ادامه داد: تصور بر این است که با استفاه از این روش به غیر از سرطان ها، می‌توان تعدادی از بیماری های لاعلاج دیگر مانند خود ایمنی، ام اس و ایدز را درمان پذیر کرد.
حمیدیه افزود: بسیاری از درمان های پرعارضه و کم اثربخش در حوزه سرطان در حال جابجایی با درمان هایی مانند ایمونوسل تراپی هستند و در چند سال آینده، روش‌های درمانی فعلی سرطان به تدریج جای خود را به ایمونوسل تراپی خواهند داد.

ورود محصولات ایمونوسل تراپی ایرانی تا ۲ تا ۳ سال آینده به بازار داخل 
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: محققان ایرانی حدود ۴ سال است در زمینه ایمونوسل تراپی به شدت کار می کنند و تا ۲ تا ۳ سال آینده شاهد محصولات این شاخه جدید علم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور خواهیم بود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا بسترهای لازم برای توسعه این روش درمانی در کشور فراهم شده است، گفت: بسترهای لازم در این حوزه درحال شکل گیری است و بین ۱۰ تا ۵ تیم تحقیقاتی خوب در زمینه ایمونوسل تراپی در دانشگاه های علوم پزشکی و پژوهشگاه های مختلف شکل گرفته است.
حمیدیه با اشاره به اینکه این تیم های تحقیقاتی هم در تهران و هم در شهرستان ها فعال هستند، گفت: دستاوردهای این تیم های تحقیقاتی وارد فاز حیوانی شده و به مرور به سمت فاز انسانی می رود.

توجه جدی خیرین و نیکوکاران به فعالیت های پژوهشی این حوزه 
وی با اشاره به اینکه سلول های بنیادی حوزه پیشرفته، پرهزینه و گران قیمت است، گفت: این کار نیاز به ساختار سازی دارد و حمایت جدی مسؤولان و خیرین از فعالیت های این حوزه به خصوص فعالیت پژوهشی و فناورانه باید انجام گیرد.  
حمیدیه اظهار داشت: اگر این روش به عنوان درمان های پذیرفته شده در دنیای پزشکی قرار گیرد و ما توانایی ارائه آن را نداشته باشیم، مجبور می شویم برای استفاده از این روش درمانی فوق پیشرفته بیماران خود را به خارج از کشور اعزام کنیم.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی