مالیات دو پله‌ای به نفع نجومی‌بگیران است/ شکاف طبقاتی زیاد می‌شود
 

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 28097
بازدید دیروز : 15274
بازدید هفته : 43371
بازدید ماه : 86341
بازدید کل : 11143192
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : دو شنبه 28 / 10 / 1398

وحید شقاقی شهری در گفتگویی درباره اقدام کمیسیون تلفیق بودجه که مالیات کارمندان را از پنج پله به دو پله کاهش داده است، اظهار داشت: در نظام مالیاتی ما عدالت محوری و بحث کاهش شکاف طبقاتی هرگز مدنظر نبوده است؛ تاکنون عمدتاً به مالیات بیشتر نگرش درآمدی آن هم یک درآمد ناچیز داشته ایم.

این کارشناس اقتصادی افزود: تاکنون هر بودجه‌ای که بسته ایم ۴۰ تا ۵۰ درصد متکی به درآمدهای نفتی، ۲۰ درصد متکی به درآمدهای حاصل از واگذاری‌ها و انتشار اوراق مالی و ۳۰ تا ۳۵ درصد وابسته به مالیات بوده که عدد ناچیزی است. همین موضوع نشان می‌دهد که هرگز به مالیات نگاه تنظیم گیر و ایجاد کننده عدالت نداشته ایم و رویکرد این نظام عدالت محور نبوده است.

وی ادامه داد: مالیات در ادبیات جهانی سه رویکرد دارد که شامل درآمدمحوری، عدالت محوری و اشتغال و تولید محوری می‌شود؛ متأسفانه در نظام مالیاتی از دو رویکرد عدالت محوری و اشتغال و تولید محوری همواره غفلت شده است.

شقاقی شهری با بیان اینکه مالیات صرفاً در ادبیات جهانی برای بحث درآمدمحوری دولت‌ها نیست، گفت: در دنیا بیش از ۸۰ درصد درآمد دولت‌ها از مالیات است از این رو همیشه تبعیض‌هایی در این حوزه قرار می‌دهند و انواع مالیات بر ثروت، مجموع درآمد، حقوق و دستمزد و … را برای جلوگیری از افزایش شکاف طبقاتی وضع می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه هر که درآمد بیشتری دارد باید مالیات بیشتری بدهد، اظهار داشت: نگاه دولت برای مالیات ۵ پله‌ای حقوق کارکنان منطقی‌تر و به عدالت محوری نزدیک تر است در حالی که مالیات دو پله‌ای خطر زیادی دارد.

این کارشناس اقتصادی افزود: بایدحقوق‌های بالای ۳ میلیون تومان برای پرداخت مالیات طبقه بندی شوند اینکه قرار باشد مالیات کسانی که ۳ میلیون تومان حقوق می‌گیرند با کسانی که حقوق ۲۱ میلیون تومانی دارند برابر باشد، هم به نفع نجومی بگیران است و هم به هیچ عنوان به عدالت نزدیک نیست.

وی ادامه داد: تصمیم کمیسیون تلفیق مجلس برای مالیات دوپله ای بی معنی است و یک حرکت انفعالی محسوب می‌شود بنابراین باید حتماً اصلاح شود.

شقاقی شهری گفت: زمانی که قانون نوشته می‌شود هم باید جامعیت داشته باشد و هم همه جوانب مدنظر قرار گیرد و عدالت محور باشد، اما تصمیم مجلس برای مالیات کارکنان هیچ یک از این شرایط را ندارد.

 

منبع: مهر


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی