تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4124
بازدید دیروز : 136836
بازدید هفته : 4124
بازدید ماه : 326405
بازدید کل : 10718160
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : یک شنبه 14 / 3 / 1400

رئیسی: در قوه قضاییه خیلی تلاش کردند که مرا به حاشیه ببرند / در انتخابات دوره قبل کمتر کسی به اندازه بنده مورد تهمت و افترا قرار گرفت

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در انتخابات دوره قبل شاید کمتر کسی در کشور به میزانی که بنده مورد تهمت و افترا قرار گرفتم‌ بوده باشد و با آن‌که حرف‌های نادرست و نابه‌جایی درباره من زدند و با آن‌که‌ افترا از هیچ‌کس جایز نیست اما یک شکایت هم از کسی نکردم در حالی که رقبای ما صدها شکایت کردند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید آستانه تحمل مسئولان و نه فقط سران قوا بلکه همه مدیران بالا برود.

به گزارش «انتخاب» به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در حاشیه ضبط گفت وگو با ایرانیان خارج از کشور در شبکه جام جم در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره نحوه مواجهه دولت آینده با حاشیه‌سازی‌ها و حاشیه‌پردازی‌ها گفت: حاشیه‌ها مسئولان را از کار اصلی‌شان برای توجه به دغدغه‌های مردم و حل مشکل معیشت، گرانی و بیکاری و مقابله با ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی بازمی‌دارد و باید نسبت به حاشیه زدایی تلاش کرد.

رئیسی تاکید کرد: من به دور از جناح‌بازی‌ و سیاسی‌بازی و روابط سیاسی که بعضاً بین جناح‌ها و گروه‌هاست تلاش می‌کنم همراه با مردم و در خدمت مردم باشم و مردم هم حتماً دولت را همراهی و یاری می‌کنند.

این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: در قوه قضاییه هم خیلی تلاش کردند که مرا از متن به حاشیه‌ها ببرند، ولی رسماً اعلام کردم که گرفتار حاشیه‌ها نخواهم شد و ان شاءالله در دولت هم همین کار را خواهم کرد.

رئیسی افزود: کشور ظرفیت‌های بسیاری دارد که باید از همه آنها استفاده شود اما به‌خاطر برخی جناح‌بازی‌ها از این ظرفیت‌ها غفلت و کشور گرفتار حواشی شده است.

وی با بیان این‌که دولت او دولتی عدالت‌محور است، گفت: عدالت ایجاب می‌کند از همه ظرفیت‌هایی که کشور را پیش می‌برد بهره ببریم و بدون توجه به این‌که افراد از کدام شهر و طایفه‌اند، به هر کسی که ظرفیت خدمتگزاری به‌ مردم را دارد، میدان دهیم.

رئیسی گفت: وقتی وارد دستگاه قضا شدم در همان ابتدای امر جلسه‌ای با اصحاب رسانه داشتم که گفتند ۴۰ پرونده برای ما در دادگستری مطرح است که شاکی آنها دستگاه قضایی است. من گفتم اگر قرار است ما شاکی باشیم از همه رسانه‌ها گذشت می‌کنم و هر ۴۰ پرونده را بستیم‌ و تأکید کردم بگذارید رسانه‌ها در بیان نظرات و نقدهایشان آزاد باشند.

وی با بیان این‌که مسئولان باید همیشه خود را در معرض نقد قرار دهند، متذکر شد: دولتی که خود را در معرض نقدپذیری قرار ندهد حتماً دچار آفت و آسیب می‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: جوانانی در کشور هستند که به اشکالات به دقت توجه دارند و این اشکالات را هشدار می‌دهند گرچه ممکن است زبان و بیانشان تند باشد که دولتمردان باید برای شنیدن حرف‌های آنها آستانه تحمل خود را بالا ببرند.

خبرنگار دیگری از این کاندیدای ریاست جمهوری درباره واکنش او در مقام رئیس دولت آینده به نقدهای رسانه ملی از دولتش در صورت پیروزی در انتخابات پرسید و رئیسی پاسخ داد: من رئیس قوه‌ قضاییه‌ام و بخش مهمی از دستگاه‌های اجرایی و دولت به‌معنای عام کلمه در اختیارم هست و در بخش عملکردی نیز چند سازمان زیر نظر قوه قضاییه قرار دارد.

رئیسی افزود: معتقدم باید آستانه تحمل مسئولان و نه فقط سران قوا بلکه همه مدیران بالا برود و الان می‌بینید که در بخش‌های مهم رادیو و تلویزیون و رسانه‌های مکتوب و دیجیتال درباره عملکرد ما حرف می زنند.

وی ادامه داد: در انتخابات دوره قبل شاید کمتر کسی در کشور به میزانی که بنده مورد تهمت و افترا قرار گرفتم‌ بوده باشد و با آن‌که حرف‌های نادرست و نابه‌جایی درباره من زدند و با آن‌که‌ افترا از هیچ‌کس جایز نیست اما یک شکایت هم از کسی نکردم در حالی که رقبای ما صدها شکایت کردند.

رئیسی با تأکید بر این‌که باید فضا را برای نقد و نقدپذیری باز کرد، افزود: در جلساتی که با رسانه‌ها دارم و در نشست‌های دانشجویی و نخبگانی افراد به راحتی حرف‌ها و مسائل خود را مطرح می‌کنند و من این فضا را برای کشور مناسب می دانم.

رئیسی ادامه داد: وقتی رهبر معظم انقلاب ساعت‌ها می‌نشینند و اساتید و دانشجویان با ایشان به راحتی حرف می‌زنند و در دل‌هایشان را مطرح می‌کنند، تکلیف بنده به عنوان یک سرباز نظام و خدمت‌گزار مردم روشن است.

وی تأکید کرد: باید این روحیه در همه مسئولان باشد تا آسیب نبینیم و الا مسائل ابتدا به پچ‌پچ و درگوشی و کم‌کم به ناهنجاری‌ها تبدیل می‌شوند و آن وقت می‌گوییم چرا کسی به ما هشدار نداد که مثلاً در حوزه اقتصاد، در حوزه کشاورزی و در نظام ارزی و بانکی چه خبر است.

این کاندیدای ریاست جمهوری به ذکر نمونه‌ای در این خصوص پرداخت و گفت: امروز مردم سوال جدی دارند که ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی برای این بود که مردم در حوزه کالاهای اساسی در رفاه باشند اما چرا این ارز در اختیار آنها قرار نگرفت و بخش عمده آن به جیب دلال‌ها رفت و مردم مجبور شدند کالاهای اساسی را با قیمت بالا بخرند؟

رئیسی گفت: مسائل زیادی وجود دارد که اگر از سوی دلسوزان به‌موقع هشدار داده شود به اصلاح فوری امور منتهی می‌شود و یقیناً اصلاح امور به نفع همه است.

این کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی در خصوص مصائب کلانشهر تهران همچون آلودگی هوا و ترافیک، گفت: تهران مانند دیگر شهرها توسط شورای منتخب مردم اداره می‌شود و شهردار نیز نماینده منتخب شورای شهر است.

رئیسی افزود: مراجعه به رأی مردم و انتخاب اعضای شوراها برای مدیریت شهری و انتخاب شهردار از سوی این منتخبان برای اداره شهر موهبتی است که به اعتبار قانون اساسی داریم اما دو نکته باید مورد توجه باشد.

وی در خصوص نکته اول گفت: باید سازوکارهای اجرایی برای همه شوراهای شهر به‌صورت ساختاری اصلاح شود تا هر روز شاهد آسیب در نهاد شوراها و شهرداری‌ها نباشیم.

رئیسی ادامه داد: شهرداری‌ها از مجموعه‌های بسیار مهم است و ارتباط‌شان با مردم و بسیاری از خدمت‌رسانی‌ها به مردم اگر دچار آسیب شود و اگر منافع شخصی جای منافع ملی و شهری را بگیرد، کار بسیار سخت خواهد بود.

او خاطر نشان کرد که بعضاً برخوردهایی که دستگاه قضایی با برخی شوراها و شهرداران داشته، ناشی از اشکالات رفتاری برآمده از اشکالات ساختاری موجود است که باید اصلاح شوند.

نامزد ریاست جمهوری سیزدهم متذکر شد: منتخبان مردم باید بدانند که شورای شهر جایگاه خدمت به مردم است و جایگاه فساد و رانت نیست.

رئیسی افزود: حقیقتاً شوراهای شهری که قانونمند عمل کردند، بسیار خوش درخشیدند و آن دسته از شوراهایی که دچار آسیب و یا مرتکب تخلف شدند، به ماموریت اصلی خود در خدمت‌رسانی به مردم توجه نداشتند.

وی در خصوص دومین نکته مورد توجه نیز توضیح داد: شوراها و شهرداری‌ها باید از سوی دولت حمایت شوند چرا که درآمد شهرداری‌ها برای اداره شهرها کافی نیست‌.

رئیسی حمایت دولت از شهرداری و خدمات شهری را ضروری دانست‌ و یادآور شد ‌که در بسیاری از شهرها مردم آنقدر درآمد ندارند که نهاد مدیریت شهری را در اداره امور همراهی کنند.

این کاندیدای ریاست جمهوری به موضوع حاشیه‌نشینی نیز اشاره کرد و با اشاره به دیدارهایش با حاشیه‌نشینان در سفرهای استانی گفت: حاشیه‌نشینان به دلیل مشکلات اقتصادی در روستا و شهرشان به حاشیه شهرها آمدند و آنجا ساکن شدند در حالی که اگر تولید و زمینه‌ کشاورزی باشد به حاشیه شهرها پناه نمی‌آورند.

رئیسی افزود: این گرفتاری به خاطر این است که درست عمل نشده و نارضایتی ایجاد شده و اینها آمده‌اند در حاشیه شهرها و با مشکلات متعدد زندگی می‌کنند.

وی حاشیه‌نشینان‌ را خانواده‌های محترمی دانست که اهل کار و تلاش و تولیدند و شغل داشته‌اند اما گرفتاری‌ها موجب حاشیه‌نشینی‌ آنها شده است.

رئیسی خاطر نشان کرد: حل مشکل حاشیه‌نشینان از برنامه‌های اصلی دولت اوست که از طریق ارائه خدمات به حاشیه‌نشینان پیگیری می‌شود.

رئیسی به موضوع آسیب‌های اجتماعی نیز اشاره کرد و گفت که این آسیب‌ها حاشیه و متن شهر ندارد و در همه‌جا وجود دارد.
وی افزود: آسیب‌های اجتماعی در شأن جامعه ما و زیبنده شهرها به ویژه شهر تهران نیست و مردم به ویژه جوانان و پدران و مادران را رنج می‌دهد.

رئیسی گفت: رفع آسیب‌های اجتماعی هم یک برنامه و اقدام فوری و جامع از سوی دولت و هم همکاری جدی مردم را می طلبد و دولت آینده این موضوع را با جدیت دنبال خواهد کرد.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقدامات پیشگیرانه این نهاد در حوزه آسیب‌های اجتماعی متذکر شد: حوزه آسیب‌های اجتماعی از جمله حوزه‌هایی است که در حل آن دچار عقب‌ماندگی هستیم.

رئیسی در ادامه خاطر نشان کرد که دولتش هم سازوکارهای رفع آسیب‌های اجتماعی را ایجاد می‌کند و هم این مأموریت را به‌طور دقیق از طریق وزارتخانه‌ها و سازمان مربوطه‌ که برای این امر ایجاد شده، پیگیری می کند.

خبرنگاری از این کاندیدای ریاست جمهوری درباره برنامه‌هایش در حوزه کشاورزی به ویژه حل مشکلات مربوط به تولید تا توزیع و اصلاح الگوی کشت و حذف دلال‌ها سوال کرد.

رئیسی پاسخ داد: یکی از مسائلی که مردم را به حاشیه شهرها می‌کشاند عدم توجه به ظرفیت‌های کشاورزی است و اگر تولید برای کشاورز به‌ صرفه‌ باشد، حاشیه‌نشین نمی‌شود.

وی افزود: مقرون به صرفه شدن کشاورزی در گرو آن است که دولت بر زنجیره تأمین و تولید کالاهای کشاورزی تا توزیع و مصرف آن نظارت دقیقی کند تا هم صدای باغدار و کشاورز درنیاید و هم صدای مصرف کننده.

وی ادامه داد: امروز می‌بینیم که در کشور یک روز پیاز را آنقدر تولید می‌کنند که روی دست کشاورز می‌ماند و نمی‌داند با آن چه کند و سرمایه‌اش هدر می‌رود و یک روز با کمبود آن مواجه می‌شویم و مصرف‌کننده مجبور می‌شود به چند برابر قیمت بخرد.

رئیسی با بیان این‌که حوزه کشاورزی نیازمند مدیریت است و فعالیت‌های کشاورزی باید مکانیزه شود؛ اظهار داشت: آستان قدس رضوی یک بخش کشاورزی دارد که در کشور نمونه است.

رئیسی افزود: زمانی که در آستان قدس بودم طرح آبرسانی زیرسطحی را برای اولین بار در منطقه اجرا کردیم که باعث شد هم مصرف آب به یک چهارم تقلیل پیدا کند و هم بهره‌وری افزایش یابد.

وی ادامه داد: آنجا از دوستان پرسیدم که چه‌کار می‌کنند و آنها توضیح‌ دادند باغداری می‌کنند و زمین‌های کشاورزی فعال است اما گفتم شأن آستان قدس این است که برای استقلال اقتصادی تلاش کند و به آنها توصیه کردم دنبال تولید بذر، بذور هیبریدی و تولید نهال و نهاده‌های دامی بروند تا به خودکفایی در حوزه کشاورزی برسیم.

این کاندیدای ریاست جمهوری سیزدهم، مدیریت استفاده از اراضی گسترده کشاورزی و آب و نیروی انسانی کارآمد و متخصص را از مهم ترین مسائل این حوزه دانست‌ و گفت: حوزه کشاورزی و مباحث مربوط به آن مانند تولید و بازاریابی داخلی و خارجی از بخش‌هایی است که می‌تواند مردم را امیدوار کند.

وی ادامه داد: کشاورزی ما می‌تواند ما را به خودکفایی در کالاهای اساسی که با سفره مردم ارتباط دارد برساند و کشور ما امکانات و توانایی‌هایی دارد که می‌توانیم با استفاده از آنها در جهت خودکفایی در کالاهای اساسی گام‌های ماندگار برداریم و دولت آینده در این حوزه برنامه‌هایی عملیاتی دارد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: انتخابات
برچسب‌ها: انتخابات
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی