ندای وحی

قرآنی ،اعتقادی،مذهبی ، تربیتی

قرآن و عترت(ع)

اکبر احمدی
ندای وحی قرآنی ،اعتقادی،مذهبی ، تربیتی

قرآن و عترت(ع)

 

امام، در بردارندة علوم قرآن دوازده امام معصوم(ع) که خلفای خدا و حجت های او بر مخلوقات، و جانشینان رسول خدا(ص) هستند ـ به تمام معنی ـ پس از آن حضرت عالم به قرآن می باشند. قرآن از هر جهت، بزرگ ترین آیه و نشانه از میان آیات و نشانه های خداوند است که از جانب او بر رسولش نازل شده و معجزة جاوید خاتم پیامبران تا روز قیامت می باشد.


موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: قرآن و عترت(ع)

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 15 / 9 / 1398 | 9:15 | نویسنده : اکبر احمدی |

قرآن و عترت(ع)

امروز در روی زمین، کسی که مانند پیغمبر اکرم(ص) و امامان پیشین(ع) آگاه و عالم به همة علوم قرآن باشد، غیر از امام عصر ـ صلوات الله علیه ـ وجود ندارد و بعد از این نیز تا روز قیامت کسی نخواهد بود. این خاندان، راسخان در علم اند. پس اگر تفسیر قرآن از غیر راه اهل بیت (ع) باشد، باطل و مردود است.


موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: قرآن و عترت(ع)

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 15 / 9 / 1398 | 9:1 | نویسنده : اکبر احمدی |

حدیث روز| آنچه روز قیامت از انسان پرسیده می شود؟

اهمیت حدیث در میان مسلمانان از آن روست که از منابع اصلی استنباط احکام در فقه و عقاید در علم کلام محسوب می‌شود. همچنین احادیث از منابع اولیه پژوهش‌های تاریخی است.

به دلیل آشنایی بیشتر و تلمذ در پیشگاه پروردگار الهی و ائمه معصومین، این حدیث از معصومین علیهم السلام با مضامین دینی و اخلاقی منتشر می‌شود.

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند:

لا تَزولُ قَدَما عَبدٍ یَومَ القیامَهِ حَتّى یُساَ لَ عَن اَربَعٍ عَن عُمُرِهِ فیما اَفناهُ وَ عَن شَبابِهِ فیما اَبلاهُ وَ عَن مالِهِ مِن اَینَ اَ کتَسَبَهُ وَ فیما اَ نفَقَهُ وَ عَن حُبِّنا اَهلَ البَیتِ

انسان ، در روز قیامت، قدم از قدم برنمى‏ دارد، مگر آن که از چهار چیز پرسیده مى ‏شود: از عمرش که چگونه گذرانده است، از جوانى ‏اش که چگونه سپرى کرده، از ثروتش که از کجا به دست آورده و چگونه خرج کرده است و از دوستى ما اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم

خصال ، ص ۲۵۳، ح ۱۲۵

پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام



موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: حدیث روز| آنچه روز قیامت از انسان پرسیده می شود؟

تاريخ : پنج شنبه 9 / 1 / 1397 | 8:36 | نویسنده : اکبر احمدی |

وجوه اشتراک دو خاتم؛ پیامبر اعظم صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم و حضرت مهدی عّجّل اللَّهُ

 عالم، محضر دو خاتم

 قرآن کریم درباره حضرت ختمی مرتبت صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم می فرماید:

«فکَیْفَ إِذَا جِئْنَا مِن کُلِّ أمَّهٍ بِشَهِیدٍ وَجِئْنَا بِکَ عَلَی هَـؤُلاء شَهِیدًا (نساء/۴۱) / پس [حالشان] چگونه است وقتی از هر امتی شاهد و گواهی بگیریم و تو را بر آنان گواه بیاوریم؟»

و حضرت صاحب الزمان عّجّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف ضمن توقیعی به شیخ مفید می‌فرمایند: «فإنّا یحیط علمنا بانبائکم ولا یعزب عنا شیئاً من أخبارکم.» (بحار الانوار، ج۵۳، ص۱۷۴) «همانا از همه امور مربوط به شما مطلعیم و ذره ای از اخبار شما از ما پنهان نمی‌ماند [و همه چیز را درباره شما می‌دانیم و می‌بینیم.]»

برپا کننده عدل

 هدف از رسالت پیامبر اعظم صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم اجرای عدالت و مساوات بوده است. چنانچه خداوند در قرآن می‌فرماید:

«لقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَیِّناتِ و أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْکِتابَ وَ الْمِیزانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ.» (حدید/۲۵) «ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنها، کتاب و میزان نازل کردیم تا مردم عدالت را به پا دارند.»

هدف از قیام حضرت مهدی عّجّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف نیز برپایی عدالت است.

«یمْلَأُ الْأَرْضَ عَدْلاً وَ قِسْطاً کَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْما». (لغیبه، النعمانی، ص۵۸) «زمین را آکنده از عدل و داد می‌کند همان گونه که از جور و ستم پر شده است.»

«أمَا وَ اللَّهِ لَیَدْخُلَنَّ عَلَیْهِمْ عَدْلُهُ جَوْفَ بُیُوتِهِمْ کَمَا یَدْخُلُ الْحَرُّ وَ الْقَرُّ » «امام زمان عّجّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف عدالت را، همچنان که سرما و گرما وارد خانه ها می شود، وارد خانه های مردمان کند.» (همان، ص۲۹۶)


موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: وجوه اشتراک دو خاتم؛ پیامبر اعظم صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه وَ سَلَّم و حضرت مهدی عّجّل اللَّهُ تعالی فّرجه الشِریف

تاريخ : پنج شنبه 9 / 1 / 1397 | 8:34 | نویسنده : اکبر احمدی |

روایت قرائتی از داستان عبرت‌آموز زندگانی پیامبر

حجت‌الاسلام محسن قرائتی در برنامه سمت خدا با اشاره به داستانی عبرت‌آموز از زندگانی رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم گفت: پیامبر ما چهل سالگی به پیامبری رسید؛ ۱۳ سال مکه بود و بعد به مدینه هجرت کرد. چند سالی که در مدینه بود، قصد حج عمره کرد. با جمعی از مسلمانان به سمت مکه حرکت کردند. مکه در آن زمان دست بت‌پرستان بود. این گروه بیرون شهر آمدند و اجازه ورود به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و سایر مسلمانان را ندادند. در صلحنامه نوشتند قراداد صلح بین محمد رسول‌الله و مردم مکه. مردم مکه گفتند رسول بودن محمد را قبول نداریم. جنجال ایجاد شد و پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود من خودم پاک می‌کنم. زمانی که حضرت عبارت محمد رسول‌الله را پاک کرد، آیه «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ …» نازل شد. بنابراین اگر ما خودمان را پاک کنیم و پس بزنیم، خدا می‌نویسد.

اشاره حجت‌الاسلام قرائتی به ماجرای صلح حدیبیه است. ماجرا از این قرار بود که سال ششم هجری پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در خواب دید با یارانش به مکه مشرف و به طواف خانه خدا و انجام مناسک عمره موفق شده‌اند؛ «لَّقَدْ صَدَقَ اللَّـهُ رَسُولَهُ الرُّؤْیا بِالْحَقِّ ۖ لَتَدْخُلُنَّ الْمَسْجِدَ الْحَرَامَ إِن شَاءَ اللَّـهُ آمِنِینَ مُحَلِّقِینَ رُءُوسَکمْ وَمُقَصِّرِینَ لَا تَخَافُونَ ۖ فَعَلِمَ مَا لَمْ تَعْلَمُوا فَجَعَلَ مِن دُونِ ذَٰلِک فَتْحًا قَرِیبًا؛ حقاً خدا رؤیای پیامبر خود را تحقّق بخشید [که دیده بود:] شما بدون شک، به خواست خدا در حالی که سر تراشیده و موی [و ناخن ] کوتاه کرده اید، با خاطری آسوده در مسجد الحرام درخواهید آمد. خدا آنچه را که نمی‌دانستید دانست، و غیر از این، پیروزی نزدیکی [برای شما] قرار داد.» از این جهت قصد عزیمت به مکه کردند.


موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: روایت قرائتی از داستان عبرت‌آموز زندگانی پیامبر

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 9 / 1 / 1397 | 8:31 | نویسنده : اکبر احمدی |

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان مراسم تجلی بصیرت مهدیه تهران

 بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و حبیبنا اباالقاسم المصطفی محمد و اله الطیبین الطاهرین المعصومین سیماالحجه بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین له الفداه و لعن الدائم علی اعدائهم

اجمعین الی قیام یوم الدین .رب اشرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقده من لسانی یفقهو قولی میلاد مسعود و مبارک پیامبر اکرم وامام صادق (علیهما الاف التحیته والثنا) انسان را یاد اصل و اساس

دیدن می اندازد و در باره دین انسان رو به اندیشیدن وادار می کند.

بزرگ مفسر دین و مبیین احکام الهی امام صادق(علیه السلام) وبنیان گذار این دین جاودانه و رفیع شخص نازنین اول عالم خلقت پیامبر گرامی  اسلام ما را به یاد اصل و اساس دین می اندازد.در باره اصل و اساس دین یک شبه و سوال مشهور شاید چیزی حدود یک قرن است که ذهن هارا آزار می دهد و آن اینست که اگر دین ما بر حق است چرا جامعه ی اسلامی باید لااقل به ظاهر عقب مانده تر از جوامع غیر اسلامی باشد این یک نگاه واقع بینانه است ،من به این نگاه احترام می گذارم و این را حتی شبه تلقی نمی کنم،شبه سوالی است که پیش فرض غلطی داشته باشد،شبه یک اشتباهی درش نهفته است ؛اما این سوال خیلی سوال منطقی است، راست میگن،اگر دین شما بر حق است ،چرامملکته شما،چرا جامعه ی شما جلوتر از همه جوامع بشری نیست؟ ما نمیتونیم و نباید در مقابل این سوال واقع بینانه فقط حرف های آرمانی و عقیدتی بزنیم؛بگیم ما چیکار داریم به اینکه این دین در جامعه ی ما چه آثاری داشته است؟مهم این است که:این دین ما حقانیت دارد و اساسا بر اساس یک عقلانیت و یک اعتقاد راسخی ما آن را پذیرفته ایم؛خب راست میگن دیگه،اگر دینه شما بر حقه باید شما را آباد و آزاد کنه،یعنی اول باید بگیم آباد،بعد آزاد،چون تا انسان آزاد نشه ،جامعه آزاد نشه،نمیتونه خودشو آباد کنه آبروی پیامبر گرامی اسلام ،ابروی امام صادق(علیه السلام)،آبروی این دین به این پاسخ وابسته است ،که شما بگویید این دینه ما بر حق است،دلیلش این است که توانسته است،ما را آزاد و آباد بکند،این آبرو در زمان ظهورحضرت به اوج خواهد رسید “لیظهرهو علی الدینه کله” در اون زمان ما میتوانیم به صورت کامل حقانیت دین خود را از این ناحیه به اثبات برسانیم که،دیدید که دینه ما در نهایت توانست بشریت راآزاد و حیات بشری را آباد کند ،اما تا قبل از ظهور آیا این دین میتواند جامعه ی بشری را آزاد و آباد بکند در دوران غیبت؟باید بتواند،نباید از مقابل این سوال تفره رفت،نباید این سوال رو به فراموشی سپرد،نباید به این سوال پاسخ های نابجا داد،اگر کسی گفت من میخواهم حقانیت دین شمارا،حقانیت اسلامی که این پیامبر آورده است را،نه در کتابخانه،نه در قدرت تحلیلی و عقلی خودم،بلکه در وضعیت عینی جامعه بسنجم،باید بتوانیم به او پاسخ مناسب بدهیم،بگوییم این اسلام ببین چگونه جامعه را آباد و آزاد کرده است،این عینه اییه ی قران است که می فرماید:


موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان مراسم تجلی بصیرت مهدیه تهران

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 22 / 10 / 1396 | 7:45 | نویسنده : اکبر احمدی |

آیت الله کاظم صدیقی پیرامون دولت و بیت امام

صبح جمعه است مهمانه قطب عالم،جان جانان،امام زمانمون هستیم در آل سخن سیم دل را وصل کنید با امام زمانتون،سلامی خدمشون عرض کنیم و با عنایت حضرت مجلسمان را رونق بدیم.

السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِینَ الْمُسْتَضْعَفِینَ السَّلاَمُ عَلَیْکَ یَا مُذِلَّ الْکَافِرِینَ الْمُتَکَبِّرِینَ ‏

السلام علیک یا مولای  یا بقیه الله یا سفینه النجاح ورحمه الله وبرکاته.

جهت تعجیل در امر فرج سلامتی وجود اقدس اون آقا ،خوشنودی قلب مبارکشون، نابودی دشمنانشون و دشمنان شیعیانشون.

ان شاء الله گرفتن انتقام خون مظلومانی که در نیجریه ،درعربستان صعودی ،درعراق در سوریه ،مظلومانه خودنشون رو می ریزند،و جهت حفظ این امنیت و این استقلال در این کشور و ان شالله خنثی شدن نقشه نفوذی ها صوات ختم بفرمایید

للّهمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد و عجّل فرجهم.

 اعوذ باالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

رب اشرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقده من لسانی یفقهو قولی.

الحمدلله رب العالمین و صلاه علی خاتم الانبیاء والمرسلین  طبیب نفوسنا،شفیع ذنوبنا ابوالقاسم محمد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

وَ عَلی آلِهِ الطیِبینَ الطاهِرینَ المَعصومین سِیَّما بَقیه اللهِ فِی الأرَضین أرواحُنا وَ أرواحُ العالمینَ لِترابِ مَقدَمِهِ الفِداء وَ لعنه الله عَلی أعدائِهم أجمَعین إلی یَوم الدّین

 وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ

روز جمعه روز انتظار است و در روز انتظار امام زمان (ارواحنا له الفداء) ما وظاعفی داریم

یکی از وظاعفی که ما نسبت به امام زمان داریم،یاد همیشگی حضرت است؛امام زمان رانباید از یاد برد،

او یوسف فاطمه است او پناه ماست او امید ماست او گره گشای کارهای ماست او ذخیره ی خدا برای نجات عالم است «و بِیُمْنِهِ رُزِقَ الْوَرَی وَ بِوُجُودِهِ ثَبَتَتِ الْاَرْضُ وَ السَّمَاءُ » به یمن وجود مبارک ایشون خداوند منان به عالمیان روزی میدهد، به میمنت و مبارکی قدم ایشونه ما روزی میخوریم« وَ بِوُجُودِهِ ثَبَتَتِ الْاَرْضُ وَ السَّمَاءُ »،اگر حجت خدا نبود زمین آرام نمی گرفت و با زلزله های پی در پی دهن باز میکرد و سکنه ی خودش رو می بلعید؛


موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: آیت الله کاظم صدیقی پیرامون دولت و بیت امام

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 22 / 10 / 1396 | 7:43 | نویسنده : اکبر احمدی |

بررسی بیانات امام خامنه ای در روز اول فروردین ۹۶- بصیرت افزایی

سخنرانی دکتر مقدم فر

موضوع:بررسی بیانات امام خامنه ای در روز اول فروردین ۹۶- بصیرت افزایی

جهاتی معتکفین اگر مراقبت کنند اعتکاف از سفر حج هم بهتر خواهد بود .به خاطر شرلیط حج و خرید و غیره حجاج کم تر می توانند از شرایط استفاده کنند اما معتکفین سه روز در خانه ی خدا هستند با صیام وعبادت .

بعد از سه روز که از اعتکاف خارج شدید باید سرمایه داشته باشید تا سال ۀینده مراقب باشید که کارهای غیر خدایی نداشته باشید .

در روز سوم بعداز اعمال ام داوود در دعای آخر حتما دعاهای شما مستجاب می شود . امروز ما با ظالمی به نام آمریکا مواجه هستیم این ظلم از زمانی شروع شد که فرقه ای در مسیحیت ایجاد گردید به نام  پروتستان (تفکر امنیسم)

ریشه ی ظلم آمریکا به خاطر تفکر امانیسم است.

تفکرات غربی در سه جا یاد خدا می کنند :

۱ –  زمان به دنیا آمدن نوزاد که او را غسل تمهید می دهند

۲ – زمان ازدواج که توسط کشیش عقد خوانده می شود

۳ – زمان مرگ که کشیش طلب آمرزش می کند .

مکتب اسلامی می گوید خدا در همه جا و در همه ی لحظه ها حضور دارد

بعضی ها جدایی دین از سیاست را مطرح می کنند که این ها بی بصیرت هستند

بصیرت چندتا حرف دارد :

۱-امامت رو بشناس

۲-دشمنت رو بشناس

۳-تحلیل درست

۴-اقدام و عمل به موقع

چندسال پیش رهبری فرمودند:

ما امروز در پیچ بزرگ تاریخ قرار داریم

امروز تحولاتی دارد در دنیا اتفاق می افتد که رهبری رتا به پیچ بزرگ تعبیرکردن

در کشورهای اطراف ما دارد تغییر های بزرگی ایجاد می شود

ایران بدون اینکه در یمن و افغانستان و …..نیروی نظامی داشته باشد شده قدرت منطقه

آقا در سال ۹۳مامه ای به جوانان اروپایی و آمریکایی نوشت و آن ها را دعوت کرد برای مطالعه و تحقیق درباره اسلام

گروه های تکفیری و داعش توسط کشورهای اروپایی و آمریکایی ایجادشده برای مبارزه با اسلام

به خاطر اینکه موسسات تحقیقاتی معتبر گفته بودند تا چند سال آینده مردم اروپایی به اسلام رو می آورند.

نگاه ها برای انتخاب به ایران است . باید به کسانی رای دهیم که احساس مسئولیت دارند.

و در پایان نماز هدیه به امیرالمومنین به نیابت از امام زمان ، ان شاءالله



موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: بررسی بیانات امام خامنه ای در روز اول فروردین ۹۶- بصیرت افزایی

تاريخ : یک شنبه 22 / 10 / 1396 | 7:41 | نویسنده : اکبر احمدی |

ماجرای توسل عبد‌الباسط به امام کاظم علیه السلام

ماجرای توسل عبد‌الباسط به امام کاظم علیه السلام

حجت الاسلام فاطمی‌نیا عبد‌الباسط را هم محب اهل‌بیتعلیه السلام دانست و گفت: من دوستی در نجف دارم که هنوز هم زنده است. وی می‌گفت: هنگامی که عبدالباسط تلاوت معروف حشر و تکویر را در عراق خواند من حضور داشتم. وی قبل از تلاوت به من گفت: برای این تلاوت متوسل به موسی‌ بن جعفرعلیه السلام شدم.

در ادامه اولین روز هفتمین دوره آموزشی توجیهی کاروان نور، نکات بهداشتی ویژه قاریان، توسط دکتر رضیعی برای اعضای کاروان بیان شد.

پس از آن، اعضای کاروان نور در مسجد جامع اُزگل، مهمان حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالله فاطمی‌نیا بودند.

وی با ذکر خاطراتی از مرحوم نقشبندی گفت: مرحوم نقشبندی از نظر قدرت صدا از نوادر روزگار بود. به یاد دارم در محفلی بودیم برق رفت، وی آنچنان با تلاوت کرد که با زمانی که برق بود و سیستم صوتی کار می‌کرد چندان تفاوت نداشت.

وی با اشاره به ارادت مرحوم نقشبندی به اهل‌بیتعلیه السلام گفت: یک‌بار مرحوم نقشبندی در جایی آرام به من گفت: بیا برویم قدم بزنیم، من یک کتاب صحیفه سجادیه به وی دادم و او مدام به فراز‌های کتاب نگاه می‌کرد و ما شاء الله می‌گفت. دو کتاب دیگر هم در این زمینه به وی دادم و بعد از آن ارتباط ما بسیار نزدیک شد. نقشبندی به اهل‌بیتعلیه السلام ارادت داشت و او هم مانند محمد صدیق منشاوی شیعه ۱۲ امامی است.

فاطمی‌نیا عبد‌الباسط را هم محب اهل‌بیتعلیه السلام دانست و گفت: من دوستی در نجف دارم که هنوز هم زنده است. وی می‌گفت: هنگامی که عبدالباسط تلاوت معروف حشر و تکویر را در عراق خواند من حضور داشتم. وی قبل از تلاوت به من گفت: برای این تلاوت متوسل به موسی‌ بن جعفر(علی) شدم.

این استاد اخلاق علم تجوید را علمی بزرگ دانست و گفت: من در تجوید شاگرد میرزا جواد آقای تبریزی بودم. با دو سال حضور در جلسات ایشان دریافتم که تجوید علم بزرگ و مهمی است.

وی با اشاره به اعجاز تلاوت گفت: برخی قدر تلاوت را نمی‌دانند، برخی از تلاوت‌ها مانند سوره هود مصطفی اسماعیل بیمار را شفا می‌دهد و یا صدای محمد رفعت صدایی بهشتی است و آوای این استاد فراتر از این حرفهاست که بگوییم حجاز خواند یا رست، تلاوت وی انسان را مات و مبهوت می‌کند.

فاطمی‌نیا ارادت شیعیان به اهل بیتعلیه السلام را سبب ارتقای آنها در علوم قرآن دانست و گفت: من سال‌ها کتب مختلف تفسیری را خوانده‌ام نکاتی که در المیزان است در هیچ کتابی نیست و این‌ها به خاطر محبت اهل بیتعلیه السلام است.

وی با آرزوی موفقیت برای کاروان قرآنی جمهوری اسلامی در ایام حج گفت: شما‌ها همگی استاد و روشن هستید بروید و تلاش کنید که مبلغ قرآن و اسلام باشید، در این ایام انسان‌های زیادی هستند که ضجه می‌زنند و لبیک می‌گویند اما حاجی واقعی کم است، شما سعی کنید از ضجه زنندگان نباشید. خداوند همه جا هست کعبه برای این است که به یاد خدا دور آن بچرخی و وقتی آمدی دور خدا بچرخی. باید رفتار ما بعد از حج تغییر کند نه اینکه بعد از چهل حج به محض اینکه اسم طرف را ببرند خانواده‌اش بر خود بلرزد.



موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: حجت الاسلام فاطمی‌نیا زنده عبدالباسط محب اهل‌بیت(ع) نجف

تاريخ : جمعه 1 / 9 / 1396 | 8:14 | نویسنده : اکبر احمدی |

سبک زندگی اسلامی | نحوه ی صدا کردن امام علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها

نحوه ی صدا کردن امام علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها :

امیرالمؤمنین علیه السلام وقتی می خواستند همسر خود حضرت زهرا سلام الله علیها را صدا کنند میفرمودند:

نفسی لک الفدا(جان علی به فدایت) ، حبیبتی زهرا ،بنت رسول الله و…

و جوابی که از حضرت زهرا سلام الله علیها میشنیدند:

روحی لک الفدا(روحم به فدایت علی) ، #ابوتراب ، #ابالحسن و…

زیبا صداکردن زن و مرد، بهترین شیوه برای ابراز محبت است و نوعی شخصیت دادن به طرف مقابل است.

حضرت محمد صلی الله علیه واله فرموده اند:سه چیز است که محبت شخص را درباره دیگری خالص میکند:
یکی از آنها این است که طرف مقابل را به اسمی صدا بزند که وی می پسندد.

کافی ،ج۲،ص۶۴۳



موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: اسلامی امام علی (علیه السلام) حضرت زهرا سلام الله علیها سبک زندگی صدا

تاريخ : جمعه 1 / 9 / 1396 | 8:13 | نویسنده : اکبر احمدی |

اهلبیت (علیهم السلام) در کلام بزرگان

امام علی علیه السلام از نگاه اندیشمندان

علی ابن ابی طالب علیه السلام ، همیشه در ذهن هر آزاد اندیشی، تداعی کننده مفاهیم والایی همانند: عدل، داد، انصاف، زهد، تقوی، شجاعت، مبارزه با ظلم ، حمایت از مظلوم و… بوده است و ذکر” یا علی” نیز در طول تاریخ ، همواره تسلی بخش قلب مبارزان اسلامی، به خصوص مبارزان فاطمی نسب و علوی تبار بوده و خواهد بود.

حضرت علی علیه السلام یگانه مردی است که کعبه را به ولادتش مفتخر نموده و این تمثیل زیبا، بیانگر آن است که : برای شناخت کعبه ، باید باطن و قلب قبله را شناخت، از کودکی در دامان پر مهر خاتم النبیین صلی الله علیه و آله و سلم پرورش یافته و اول کسی است که به اسلام ایمان آورد . او به اندازه ای شیفته رسول الله بود که فقط در جنگ احد بیش از شصت زخم برداشت و جبرئیل علیه السلام از جانب خدایش چنین فرمود:

(هیچ جوانمردی همچون علی و هیچ شمشیری همچون ذوالفقار نیست) و به واسطه رشادت های او بود که هنگام رودررو شدن علی و عمرو بن عبدود عامری، پیامبر فرمود( ضربت علی در روز خندق از عبادت جن و انس برتر است) و اگر علی در جنگ خیبر و فتح مکه و غزوه حنین ، دوشادوش پیامبر نمی بود، شاید سرنوشت اسلام را به شکل دیگری رقم می زد.

اگر به خاطر لیاقت های سرشارش برای هدایت امت نبود، قطعا آیه اکمال و اتمام دین نیز در قرآن یافت نمی گشت، چرا که غیر از علی علیه السلام کسی را یارای تحمل بار امامت امت نیست.(۱)



موضوعات مرتبط: عترت
برچسب‌ها: آزاد اندیشی استاد امین نخله اسوه تقوا و عدالت امام علی (علیه السلام) امامت علی در آینه عقل و قرآن انصاف بارون كاردایفو تقوی جبران خلیل جبران جرج جرداق داد زهد شبلی شمیل شجاعت شناخت كعبه صوت العداله الانسانیه عبدالفتاح عبدالمقصود عبدالله بن عباس عدل مبارزان فاطمی مبارزه با ظلم محمد بن ادریس مردی الهی منتهی الامال میخائیل نعیمه نگاه اندیشمندان

ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 1 / 9 / 1396 | 8:10 | نویسنده : اکبر احمدی |
صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.