تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ندای وحی و آدرس nedayevahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 24427
بازدید دیروز : 344
بازدید هفته : 25286
بازدید ماه : 78564
بازدید کل : 10470319
تعداد مطالب : 16946
تعداد نظرات : 80
تعداد آنلاین : 1


حدیث موضوعیاک مهدویت امام زمان (عج)اک آیه قرآناک

 
 
نویسنده : اکبر احمدی
تاریخ : شنبه 29 / 11 / 1398

جسد از ناحیه کمر به پایین سوخته شده بود و کارآگاهان با اقدامات فنی خیلی زود پی بردند که این جنایت دو روز قبل صورت گرفته و جسد را که متعلق به مرد جوانی به نام محمد بود شناسایی کردند.

تحقیقات پلیسی
کارآگاهان در گام نخست موفق به شناسایی خانواده محمد شدند و پی بردند که این مرد چند روز قبل همراه همسر و فرزندانش از یکی از شهر‌های شمالی برای برگزاری مراسم سالگرد خواهرزنش به کرج آمده که در یک سناریوی هولناک به قتل رسیده است.

تیم جنایی در ادامه پی بردند که خودروی محمد نیز پس از قتل در یک محل دیگر آتش زده شده و گوشی همراه وی نیز از بین برده شده است.

ردیابی‌های پلیسی ادامه داشت و کارآگاهان در این مرحله پی بردند که محمد و همسرش دچار اختلاف بودند و به همین دلیل فرضیه قتل از سوی همسرش در دستور کار ماموران قرار گرفت.

تجسس‌های پلیسی ادامه داشت و المیرا ۳۴ ساله ادعا کرد که با همسرش اختلاف داشته، ولی از ماجرای قتل اطلاعی نداشته است که کارآگاهان با اقدامات فنی و پلیسی اطلاع پیدا کردند که المیرا از یک سال قبل با پسر خاله اش به نام حمید در ارتباط بوده و با توجه به سرنخ‌ها مشخص شد که عامل این جنایت حمید است.

همین کافی بود تا کارآگاهان خانه محمد را که به تنهایی زندگی می‌کرد در کرج شناسایی کنند و روز پنج شنبه ۲۴ بهمن ماه عامل جنایت در مخفیگاهش دستگیر شد و پسر جوان در همان تحقیقات ابتدایی به قتل داماد خاله اش اعتراف کرد.

در حالی که حمید اصرار داشت خودش دست به این قتل زده و دخترخاله اش نقشی نداشته است ماموران پلیس آگاهی کرج صبح روز گذشته همسر محمد را دستگیر کردند.

المیرا اصرار داشت که از ماجرای قتل بی‌اطلاع بوده و در این یک سال با حمید درد دل کرده است، اما ماموران سرنخ‌هایی به دست آوردند که نشان از آن داشت که المیرا از ماجرای قتل اطلاع داشته است که این زن برای تحقیقات بیشتر دراختیار ماموران پلیس آگاهی کرج قرار گرفت.

قتل برای دخترخاله
حمید ۳۳ ساله، جوان کوتاه قدی که درچهره اش خونسردی و سادگی زیادی دیده می‌شود ادعا می‌کند برای این که دخترخاله اش به آرامش برسد دست به این قتل زده است.
سابقه داری؟
نه، تاحالا هیچ کار خلافی نکردم.

الان به چه جرمی دستگیر شدی؟
قتل.

چه کسی؟
محمد، داماد خاله ام.

چرا؟
یک سال قبل با دخترخاله ام صحبت کردم و شنیدم که محمد او را کتک می‌زند و حتی برخی اوقات نمی‌گذارد بچه هایشان به مدرسه بروند و آن‌ها را در خانه زندانی می‌کند و بچه‌ها و خودش را به شدت کتک می‌زند.

چرا این حرف‌ها را به تو می‌زد؟
دخترخاله ام کسی را نداشت و مرا امین خودش می‌دانست و به همین دلیل با من درددل می‌کرد.

چرا المیرا از همسرش جدا نشد؟
همان ابتدا از المیرا خواستم که از شوهرش جدا شود، اما می‌گفت محمد طلاقم نمی‌دهد و اگر این کار را بکنم من و بچه‌ها را با بنزین آتش می‌زند.

دخترخاله ات خواست او را به قتل برسانی؟
نه، من پیشنهاد دادم که دخترخاله ام نپذیرفت.

چطور به فکر قتل افتادی؟
چند ماه گذشت که یک بار المیرا به من زنگ زد و گفت که شوهرش گوشی موبایلش را به او داده و اصرار کرده به دختر جوانی که پشت تلفن است بگوید خواهرش است و، چون المیرا این حرف را نزده بود او را به شدت کتک زده و به حیاط خانه شان برده و روی سرش بنزین ریخته، ولی در لحظه آخر از آتش زدن دخترخاله ام پشیمان شده بود که از همان روز دیگر به دنبال فرصت بودم تا او را به قتل برسانم.

روز قتل چه اتفاقی افتاد؟
دخترخاله ام در یکی از شهر‌های شمالی کشور زندگی می‌کرد و به دنبال فرصت بودم که به کرج بیاید تا این که آخرین روز‌های دی ماه بود که محمد همراه خانواده‌اش برای مراسم سالگرد خواهرزنش به کرج آمدند و از دخترخاله ام شنیدم که محمد اجازه نداده در مراسم سالگرد خواهرش شرکت کند. به محمد زنگ زدم و او گفت که در پایانه مسافربری کرجم که گفتم‌ می‌خواهم با دوستم به شمال بروم و خواستم او را به عنوان مسافر برساند که او به دنبال ما آمد و دوستم در صندلی جلو نشست و من در صندلی عقب بودم که در جاده شورقلعه ماهدشت از او خواستم کنار جاده توقف کند، دوستم از خودرو پیاده شد و من با تبر به سرش زدم.

چند ضربه زدی؟
داخل خودرو دو ضربه به سرش زدم و سپس او را از ماشین بیرون کشیدم و چند ضربه دیگر به او زدم.

پس از قتل کجا رفتی؟
دوستم نمی‌دانست می‌خواهم دست به قتل بزنم، بعد از آن سوار خودرو شدیم و به خانه مان برگشتیم.

شنیدم جسد را آتش زدی؟
بله، دو ساعت بعد به محل قتل بازگشتم و تصمیم داشتم اگر محمد زنده باشد او را به بیمارستان برسانم، اما او فوت کرده بود و با بنزین جسدش را آتش زدم.

خودرو را چه کردی؟
دو روز جلوی خانه مان بود تا این که خودرو و گوشی موبایل محمد را آتش زدم.

دختر خاله ات چه زمان متوجه قتل محمد شد؟
بعد از قتل به او زنگ زدم و گفتم همه چی تمام شد که باور نمی‌کرد و می‌گفت نباید این کار را می‌کردی که گفتم دیگر کار از کار گذشته است.

عذاب وجدان داشتی؟
خیلی، یک انسان را کشته بودم و خودم هم انسان هستم، اما از روزی که دستگیر شدم حالم بهتر شده است.

چرا فرار نکردی؟
از همان زمانی که تصمیم به قتل گرفته بودم به دستگیری و همه چی فکر کرده بودم و نمی‌خواستم فراری باشم.

ارزشش را داشت؟
بله، چون جان دخترخاله ام و بچه هایش را نجات دادم و به آرامش رسیدند.

شنیدم از قبل با محمد در تماس بودی؟
بله، محمد در گذشته با چند زن به خانه مجردی ام در کرج می‌آمد و با هم شیشه می‌کشیدند و می‌گفت که این اتفاقات را برای همسرش تعریف نکنم و همان روز‌ها به او می‌گفتم که این کار‌ها آخر و عاقبت ندارد.

به اعدام فکر کردی؟‌
نمی‌دانم چه می‌شود، همه چی را به خدا سپردم.

اگر به قبل برگردیم دوباره محمد را می‌کشی؟
نه، از او شکایت می‌کردم یا به اداره پلیس‌ می‌آمدم و از آن‌ها کمک می‌خواستم.

چرا از محمد به خاطر بدرفتاری هایش شکایت نکردی؟
قصد داشتم شکایت کنم، اما دخترخاله ام می‌گفت تا شکایت کنیم و پلیس به دنبال محمد بیاید او متوجه ماجرا شده و بچه‌ها و خودش را به قتل می‌رساند و می‌سوزاند.

شغل؟
بیکار. سرکار می‌رفتم تا این که دیسک کمر گرفتم و بیکار شدم و هزینه هایم را پدر و مادرم می‌پرداختند.

با دخترخاله ات رابطه احساسی داشتی؟
بله، دخترخاله ام گفته بود قبل از ازدواج مرا دوست داشته، اما به من نگفته بود، ولی من در این مدت دوستش داشتم و دلبسته اش شده بودم.

الان با این اتفاقات شرایط بهتر شد؟
نه، بدتر شده است.

خانواده ات اطلاع دارند؟
نه، پدر و مادر پیرم نمی‌دانند چه اتفاقی افتاده است.

اطلاع داری جسد چطور پیدا شده؟
نه، ولی می‌دانم که خون هیچ وقت پایمال نمی‌شود. (حمید وقتی فهمید جسد سوخته چطور پیدا شده است شوکه شد و گفت که خون گیرا ست.)

به نظرت خانواده مقتول رضایت می‌دهند؟
اتفاقی است که افتاده و به وجدان خودشان ربط دارد که خون دیگری ریخته نشود و من همه ماجرا را به خدا سپردم و امیدوارم مرا ببخشند.

تبر را از کجا آوردی؟
برای کار‌های باغ از تبر استفاده می‌کردم به همین دلیل روز قتل همراه خودم بردم.

حرف آخر؟
من دخترخاله ام را دوست دارم و امیدوارم بعد از بخشیده شدن با او به آرامش برسم و او نیز آرامش پیدا کند، چون المیرا یک بار به من گفت که عزرائیل یک بار جان آدم را می‌گیرد، اما شوهرش هر روز چند بار جان آن‌ها را می‌گیرد و یک روز خوش در زندگی اش ندیده است.

تحلیل کارشناس
خانواده‌های آشفته
دکتر امان ا... قرایی مقدم جامعه شناس و استاد دانشگاه
خانواده یک نهاد اصلی، مهم و اساسی به شمار می‌رود و رکن اصلی ساختار شخصیت انسان هاست در حقیقت خانواده است که بنیان فکری هر فردی را می‌سازد. جامعه شناسان و روان شناسان بر این باورند که شخصیت اولیه در درون خانواده ساخته می‌شود و تشکیل شخصیت، سلامت جسمانی و روحی و روانی هر فردی به خانواده اش برمی گردد. متاسفانه برخی خانواده‌ها جزو خانواده‌های آشفته، نابه سامان و بهم ریخته به حساب می‌آیند که این خانواده‌ها انواع آسیب‌های اجتماعی را به جامعه تحمیل‌ می‌کنند، کودکانی که در این خانواده‌ها رشد و پرورش پیدا می‌کنند همانند والدین خود بزهکار می‌شوند و راه والدین خود را ادامه می‌دهند، زیرا این کودکان اصول تربیتی را در خانواده‌های متزلزل آموخته اند و تقریبا آینده‌ای برای شان نمی‌توان تصور کرد، زیرا آن‌ها با انواع جرایم اجتماعی وارد جامعه می‌شوند.

در خانواده‌های آشفته و نابه سامان پدر و مادر به دلیل فقر، بیکاری، مشکلات اقتصادی و... اغلب اعتیاد دارند و کانون خانواده با مسائل و مشکلات عدیده‌ای رو به روست دراین خانواده‌ها هیچ قانون خانوادگی رعایت نمی‌شود و هر فردی معمولا با قوانین تعیین شده از سوی خود در این نهاد مهم زندگی می‌کند.

به قدری در این خانواده‌ها میزان جرایم بالاست که به هر کار خلافی روی می‌آورند. دختران فراری و پسران بزهکار محصول چنین خانواده‌هایی هستند و بزه خود را به درون جامعه می‌کشانند. سازمان‌هایی مانند بهزیستی مسئول اصلی کاهش این آسیب‌ها به شمار می‌روند و چنان چه بتوانند این خانواده‌ها را در شهر‌های کوچک و کلان شهر‌ها شناسایی کنند باید با خدمات مشاوره‌ای آن‌ها را حمایت کنند تا حداقل از درون این خانواده‌ها فرزندان سالم و مفید به جامعه تحویل داده شود.

برخی از این خانواده‌های آشفته تعداد فرزندان زیادی دارند و در حقیقت با فرزندآوری می‌خواهند این چرخه ناقص را به نفع خود بچرخانند و کودکان خود را برای کار در خیابان‌ها و مراکز آسیب زا پرورش دهند تا نان آور خانواده باشند. کودکان کار و خیابانی اغلب از درون همین خانواده‌های نابه سامان وارد جامعه شده اند که شاهد آسیب‌های بی شماری نیز هستیم. والدین در این خانواده‌ها بر سر مسائل مختلف درگیر نزاع و اختلافات هستند تا جایی که کارشان به قتل و جنایت‌های هولناک خانوادگی کشیده می‌شود. اغلب پرونده‌های قتل و افرادی که به عنوان بزهکار در زندان‌ها هستند در این قبیل خانواده‌ها رشد کردند و به دلیل نداشتن آگاهی مناسب از مشاوره بهره مند نمی‌شوند و هیچ گاه نمی‌توانند راه یک زندگی سالم را انتخاب کنند.

 منبع: خراسان


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط:
 
 
این وب سایت جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ، با لا بردن سطح آگاهیهای دینی اعتقادی تربیتی